آموزش فارسی و تصویری Multimedia Builder - نسخهی قابل چاپ +- انجمن انیاک (http://forum.learninweb.com) +-- انجمن: نرم افزارهای آموزشی انیاک (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: نرم افزارهای آموزشی درخواستی (/forumdisplay.php?fid=3) +--- موضوع: آموزش فارسی و تصویری Multimedia Builder (/showthread.php?tid=199) |
آموزش فارسی و تصویری Multimedia Builder - salar - 03-02-2012 12:37 AM با سلام و تشکر فراوان به خاطر سایت تمام مفیدتون درخواست آموزش فارسی و تصویری Multimedia Builder را دارم RE: آموزش فارسی و تصویری Multimedia Builder - Zeygham - 10-25-2012 10:25 PM لطفا واضح وروشن بفرماييد با چند رسانه اي ها چه اندازه آشنا هستيد .و هدف از يادگيري اين نرم افزار براي چيست؟ و اشنايي شما با اين نرم افزار چه اندازه است ؟آيا تا به حال خروجي از اين نرم افزار گرفته ايد؟ در حد خودم در خدمتتتان هستم RE: آموزش فارسی و تصویری Multimedia Builder - Zeygham - 10-25-2012 10:58 PM پاسخ شما در صورت اطلاعات بيشتر از دانش شما به شما داده خواهد شد. در خدمتيم RE: آموزش فارسی و تصویری Multimedia Builder - moltan - 03-26-2013 10:47 PM من هم درخواست اموزشMultimedia Builder رادارم وتشکرازسایت خودتون |