ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری اینترنت - MS Edge - بخش دوم - روش کار با world wide web
01-24-2017, 08:10 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-24-2023 04:01 PM، توسط learninweb.)
ارسال: #1
آموزش تصویری اینترنت - MS Edge - بخش دوم - روش کار با world wide web
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی در زیر آموزش تصویری اینترنت را بررسی میکنیم توجه کنید که شما میتوانید نرم افزار آموزش اینترنت را به همراه چند بخش آموزشی دیگر که بصورت تعاملی و شبیه سازی شده با صدا و متن فارسی و کاملا رایگان درس داده شده است از لینک آموزش اینترنت دانلود کنید. در نرم افزارهای آموزشی کارهای بیان شده را باید در محیط شبیه سازی شده انجام دهید. در ابتدا و انتهای این آموزش تصویری نیز کل آموزش (هم متن و هم تصویری) در فایل PDF و Word موجود است.
در لینک آموزش اینترنت میتوانید ورژنهای دیگر آموزش اینترنت را مشاهده و دانلود کنید.

دانلود فایل pdf آموزش تصویری اینترنت (کاملا رایگان)
دانلود فایل word آموزش تصویری اینترنت (کاملا رایگان)
دانلود فایل آموزش اینترنت تحت ویندوز (کاملا رایگان)
دانلود فایل آموزش اینترنت تحت اندروید (کاملا رایگان)

اکنون در سایت http://www.learninweb.com قرار داریم. روش وارد شدن به یک سایت را در بخش قبل بررسی کردیم. شبكه جهانی وب، درحقیقت مجموعه‌ای ازكامپیوترها است كه تشكیل‌ دهنده اینترنت هستند. هر كامپیوتر می‌تواند شامل یك یا چند پایگاه وب (Web Site) باشد، كه مجموعه آنها شبكه جهانی وب را تشكیل می‌دهند. شبكه جهانی وب (World Wide Web) با حروف اختصاری WWW نشان داده می شود. هر سایت وب، مجموعه‌ای از صفحات وب
(Web Page) است و هر صفحه وب شامل اطلاعاتی به صورت متن، تصویر، صدا، تصاویر متحرك یا انیمیشن یا فایلهای ویدئویی می باشد.
شما صفحه سایت شرکت انیاک را مشاهده می‌کنید. URL این صفحه، با عبارت http:// شروع می‌شود و به معنی آن است كه این صفحه وب در یك کامپیوتر سرویس دهنده وب Web Server)) از شبكه جهانی وب قرار دارد.
یكی از مهمترین چیزهایی كه در یك صفحه وب می‌توانید پیدا كنید، اتصال‌ها (Link) هستند. لینك‌ها شما را به صفحات وب دیگری در همان سایت وب یا سایتهای دیگر منتقل می كنند.
راه‌های مختلفی برای اتصال به یك پایگاه وب وجود دارد. شما می‌توانید روی لینك مربوط به آن سایت یا صفحه وب كلیك كنید یا آدرس URL را در قسمت آدرس وارد نمائید و سپس دکمه Enter صفحه کلید را فشار دهید.
لینك‌ها می‌توانند بصورت متن، عبارات گرافیكی و حتی تصاویر باشند. برای مثال، عبارت دوره‌های فراگیر ICDL كه توسط فلش قرمز رنگ مشخص شده است، یك لینك است كه شما را به صفحه مربوط به آن منتقل
می‌كند. روی لینك آموزش Windows كلیك كنید.
[تصویر:  001.jpg]

اکنون لیست مطالب مربوط به لینکی که بر روی آن کلیک کردیم نمایش داده شده است. برای مشاهده ادامه مطالبی که در پایین صفحه قرار دارند می‌توانید دکمه Page Down صفحه کلید را فشار دهید یا روی میله لغزان مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر:  002.jpg]

اکنون می‌خواهیم دنبال عبارت "روش نصب" در این صفحه بگردیم برای این کار می‌توانید کلید Ctrl را فشرده نگهد‌‌‌اشته و سپس کلید F را فشار دهید یا روی دکمه مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر:  003.jpg]

روی گزینه Find on page کلیک کنید.
[تصویر:  004.jpg]

اکنون جعبه متن Find جهت جستجو نمایش داده شده است. عبارت "روش نصب" را تایپ کنید. (توجه کنید که در زمان تایپ هر حرف قسمت‌هایی از صفحه با رنگ زرد مشخص می شوند.) برای راحتی به جای تایپ می‌توانید روی دکمه صفحه بعد کلیک کنید.
در نوار جستجو در قسمت مشخص شده 1 of 13 نوشته شده است که نشان دهنده این است که این عبارت در این صفحه وب 13 بار تکرار شده است و اکنون اولین مورد یافت شده با رنگ آبی نشان داده شده است. روی دکمه مشخص شده (Next) کلیک کنید.
[تصویر:  005.jpg]

اکنون دومین عبارت یافت شده انتخاب شده و با رنگ آبی مشخص شده است و موردهای دیگر با رنگ زرد مشخص شده‌اند. روی دکمه مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر:  006.jpg]

با کلیک روی دکمه مشخص شده (Previous) می‌توانید به عبارت قبلی برگردید. روی این دکمه کلیک کنید.
[تصویر:  007.jpg]

روی دکمه Close مشخص شده کلیک کنید تا قسمت Find on page بسته شود.
[تصویر:  008.jpg]

دکمه Page Up صفحه کلید را فشار دهید تا به بالای صفحه برویم.
[تصویر:  009.jpg]

روی لینک مشخص شده (آموزش Windows 10) کلیک کنید.
[تصویر:  010.jpg]

در این قسمت 2 تصویر مشاهده می‌کنید که هر کدام از این تصاویر یک روش استفاده از نرم‌افزار آموزشی Windows 10 است. به‌ترتیب از سمت راست به چپ شما می‌توانید نرم‌افزار آموزشی Windows 10 را دانلود کنید و دومین تصویر دی‌وی‌دی آموزشی را سفارش دهید. روش دانلود این نرم‌افزار آموزشی را در بخش‌های بعدی بررسی خواهیم کرد.
لیست مورد علاقه یا Favorites، آدرس صفحات وب مورد علاقه شما را در خود ذخیره می‌كند. اهمیت این قسمت، زمانی آشكار می شود که شما بخواهید به یک سری از سایتها در آینده به راحتی وارد شوید بدون اینکه لازم باشد آدرس آن سایت را بیاد بیاورید. دکمه Favorites که مشخص شده است به شما اجازه می‌دهد كه صفحه جاری (یعنی
صفحه‌ای كه باز است) را به لیست مورد علاقه خود اضافه كنید. برای افزودن آدرس‌ مورد نظر به لیست مورد علاقه، روی دکمه Favorites کلیک کنید.‌
[تصویر:  011.jpg]

بصورت خودكار نام پیش‌فرضی برای این صفحه در نظر گرفته شده است. شما می‌توانید همان را قبول كرده و یا آن را تغییر دهید. برای افزودن آدرس این سایت با نام نمایش داده شده، روی دکمه Add كلیك كنید.
[تصویر:  012.jpg]

مشاهده می‌کنید که دکمه ستاره‌ای به رنگ زرد در آمده است که نشان دهنده اضافه شدن این لینک به لیست Favorites می‌باشد. برای مشاهده تمامی لینک‌های Favorites، روی دکمه مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر:  013.jpg]

در این صفحه لیست صفحات وبی که مشاهده کرده‌اید را مشاهده می‌کنید روی برگه Favorites کلیک کنید.
[تصویر:  014.jpg]

همانطور كه مشاهده می كنید، لینك مربوط به صفحه جاری در زیر لیست مورد علاقه اضافه شده است. اگر بار دیگر بخواهید این صفحه‌ی وب را ببینید، كافی است كه روی این لینك كلیك كنید.
در بالای این لینک پوشه‌ای با عنوان Favorites Bar مشاهده می‌کنید. شما می‌توانید آدرس‌های مورد نظر را در قسمت Favorites Bar هم ذخیره کنید تا نواری حاوی این آدرس‌ها در زیر نوار عنوان ظاهر شود و براحتی بتوانید به آدرس‌های ذخیره شده دسترسی داشته باشید.‌ در ادامه می‌خواهیم یک آدرس به این پوشه بیافزاییم. ‌در قسمتی خارج از منوی باز شده کلیک کنید تا این منو بسته شود.
[تصویر:  015.jpg]

روی لینک صفحه اصلی کلیک کنید.
[تصویر:  016.jpg]

این آدرس را می‌خواهیم به Favorites Bar اضافه کنیم. روی دکمه Favorites کلیک کنید.
[تصویر:  017.jpg]

در این پنجره گزینه‌ای با نام Create in مشاهده می‌کنید. روی لیست بازشونده این گزینه کلیک کنید.
دفعة قبل گزینه Favorites را انتخاب کرده بودیم. روی گزینه Favorites Bar کلیک کنید.
[تصویر:  018.jpg]

روی دکمه Add كلیك كنید.
[تصویر:  019.jpg]

همانطور که گفتیم انتظار داشتیم که لینک این آدرس در نواری زیر نوار عنوان ظاهر شود اما این اتفاق نیافتاده است. روی دکمه مشخص شده کلیک کنید.‌
روی پوشه Favorites Bar کلیک کنید.
[تصویر:  020.jpg]

مشاهده می‌کنید که لینک مورد نظر ایجاد شده است. حال باید تنظیمات را طوری تنظیم کنیم که Favorites Bar قابل مشاهده باشد. برای اینکه این منو ثابت بماند‌ و بسته نشود روی دکمه مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر:  021.jpg]

هرگاه دیگر نیازی به این پنجره نداشتید برای بستن باید روی دکمه Close مشخص شده کلیک کنید. روی دکمه مشخص شده کلیک کنید تا وارد قسمت تنظیمات بشویم.
[تصویر:  022.jpg]

گزینه نمایش Favorites Bar رافعال کنید.
[تصویر:  023.jpg]

مشاهده می‌کنید که نوار Favorites به نمایش درآمده است و آدرس اضافه شده نیز نمایش داده شده است.
در خارج از منوی باز شده کلیک کنید تا این منو بسته شود.
[تصویر:  024.jpg]

برای بازگشت به لیست Favorites روی دکمه مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر:  025.jpg]

روی آدرس مشخص شده کلیک راست کنید
دستورات مختلفی را در منوی بازشده مشاهده می‌کنید. با انتخاب گزینه اول این آدرس در یک برگه جدید باز خواهد شد.
با کمک گزینه Rename می‌توانید نام آدرس را تغییر دهید.
با انتخاب گزینه Remove آدرس انتخاب شده از لیست حذف خواهد شد.
گاهی شما مایل هستید آدرس‌هایی را که می‌خواهید ذخیره کنید دسته‌بندی کنید تا آدرس‌های مرتبط به هم در یک پوشه نگهداری شوند، تا به این ترتیب راحت‌تر و سریع‌تر به صفحات وب دلخواه خود دسترسی پیدا کنید. روی گزینه Create new folder کلیک کنید.
[تصویر:  026.jpg]

در ادامه عبارت " نرم‌افزارهای آموزشی" را وارد می‌کنیم.
دکمه Enter صفحه کلید را فشار دهید.
[تصویر:  027.jpg]

مشاهده می‌کنید که پوشه مورد نظر با نام دلخواه ایجاد شده است. اکنون می‌توانید لینك مورد نظر خود را به داخل شاخه‌ای كه ایجاد كرده‌اید، انتقال دهید. برای این منظور باید روی آدرس مشخص شده کلیک کنید و تا کادرسبز یعنی پوشه مورد نظر درگ نمائید. برای اینکار ماوس خود را بر روی قسمت مشخص شده با کادر قرمز برده و دکمة چپ ماوس را فشرده نگه داشته و ماوس را بر روی قسمت مشخص شده با کادر سبز ببرید و سپس دکمة چپ ماوس را رها کنید.
[تصویر:  028.jpg]

روی پوشه کلیک کنید.
[تصویر:  029.jpg]

در قسمت مشخص شده مشاهده می‌کنید که وارد پوشه نرم‌افزارهای آموزشی شده‌اید و آدرس درون آن را مشاهده می‌کنید. روی آدرس کلیک راست کنید.
روی گزینه Open in new tab کلیک کنید.
[تصویر:  030.jpg]

اکنون این برنامه دو برگه دارد یک برگه جدید بازشده است که همان آدرس صفحه وب مورد نظر ما می‌باشد. روی برگه ایجاد شده کلیک کنید.
[تصویر:  031.jpg]

حال می‌توانید صفحه وب مورد نظر را مشاهده ‌کنید. روی دکمه Close کلیک کنید.
[تصویر:  032.jpg]

تا اینجا دیدید که با کلیک روی یک لینک در صفحه وب مقصد آن لینک در همان پنجره نمایش داده می‌شود. شما می‌توانید با راست کلیک کردن بر روی یک لینک محل باز شدن صفحه وب مقصد را تغییر دهید. برای مثال، روی لینک "خرید کد" کلیک راست کنید.
در این لیست امکانات بسیاری وجود دارد که در این قسمت به بررسی چند مورد آن می‌پردازیم.
Open in new tab: مقصد پیوند در یک Tab یا برگه جدید باز می شود.
Open in new window: مقصد پیوند در یک پنجره جدید باز می شود.
Copy link: از آدرس این صفحه یک کپی برداشته می‌شود.
Inspect element: قسمتی از کد نوشته شده برای نمایش این صفحة وب که عبارت خرید کد در آن نوشته شده است می‌رویم.روی گزینه Open in new tab کلیک کنید.
[تصویر:  033.jpg]

مشاهده می کنید که یک برگة جدید ایجاد شده و صفحه وب مقصد در آن نمایش داده شده است. روی برگه مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر:  034.jpg]

در سمت راست برگه‌ها یک علامت + وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید یک برگه جدید ایجاد کنید. روی علامت + کلیک کنید. درضمن کلید میانبر این دستور Ctrl+T می‌باشد.
[تصویر:  035.jpg]

اکنون می‌توانید آدرس سایت مورد نظر خود را وارد کنید. برای مثال، آدرس http://www.google.com را وارد کنید.
مشاهده می‌کنید که با اینکه آدرس را بطور کامل تایپ نکرده‌اید. آدرس سایت مورد نظر نمایان شده است. روی نام کامل سایت کلیک کنید یا روی دکمه مشخص شده کلیک کنید یا‌ دکمه Enter صفحه کلید را فشار دهید.
[تصویر:  036.jpg]

اکنون در سایت Google قرار داریم. به همین ترتیب شما می‌توانید چندین سایت را در برگه‌ها باز کنید. برای بستن برگه فعال روی دکمه Close آن واقع در سمت راست نام برگه کلیک کنید یا می‌توانید از کلید میانبر Ctrl+W نیز استفاده کنید.
[تصویر:  037.jpg]

برای بستن برگه بعدی کلید Ctrl+W صفحه کلید را فشار دهید.‌ (برای اینکار دکمة Ctrl صفحه کلید را فشرده نگه داشته و سپس کلید W را فشار دهید.)
[تصویر:  038.jpg]

یک روش دیگر برای وارد شدن به آدرس یک سایت استفاده از میله آدرس می‌باشد. روی میله آدرس کلیک کنید.
[تصویر:  039.jpg]

این بار حرف G که اول آدرس Google.com است را تایپ کنید.
مشاهده می‌کنید که نام سایت نمایش داده شده است. زمانیکه یک سایت را یکبار بازدید کنید Microsoft Edge نام آن را یاد می‌گیرد تا در دفعات بعدی راحت‌تر بتوانید نام سایت را وارد کنید. روی آدرس مشخص شده کلیک کنید
[تصویر:  040.jpg]

آموختید که با کلیک روی دکمه Close هر برگه آن برگه بسته خواهد شد برای بستن تمامی برگه‌ها، روی دکمه Close مشخص شده کلیک کنید.
کاربر گرامی، شما اکنون در پایان این بخش قرار دارید،
[تصویر:  041.jpg]

دانلود نرم افزار آموزشی
دانلود مستقیم - شبیه سازی شده - تعاملی - تصویری
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان


دانلود نرم افزار آموزشی برای ویندوز
دانلود نرم افزار آموزشی برای اندروید