ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری کورل دراو x6 قسمت اول
04-12-2014, 07:04 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-23-2023 08:37 PM، توسط learninweb.)
ارسال: #1
آموزش تصویری کورل دراو x6 قسمت اول
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی در زیر آموزش تصویری CorelDRAW X6 را بررسی میکنیم توجه کنید که شما میتواند نرم افزار آموزش کورد دراو را به همراه چند بخش آموزشی دیگر که بصورت تعاملی و شبیه سازی شده با صدا و متن فارسی درس داده شده است و رایگان نیز میباشد از لینک آموزش آموزش کورل دراو دانلود کنید. در نرم افزارهای آموزشی کارهای بیان شده را باید در محیط شبیه سازی شده انجام دهید. در انتهای این آموزش تصویری نیز کل آموزش (هم متن و هم تصویری) در یک فایل PDF پیوست است.

دانلود فایل pdf آموزش تصویری کورل دراو
دانلود فایل word آموزش تصویری کورل دراو

به نرم‌افزار آموزش CorelDraw X6 خوش آمديد. با توجه به امكانات پيشرفته طراحي و تركيب‌هاي مختلف ابزارها و جلوه‌هاي موجود در CorelDraw X6 مي‌توانيد، طرحهاي گرافيكي پيشرفته و بسيار جالبي را بسازيد. با استفاده از اين نرم‌افزار مي‌توانيد انواع مختلفي از پروژه‌هاي گرافيکي مانند تصاوير موجود در صفحات وب، بروشورهاي تبليغاتي چند صفحه‌اي و ... را ايجاد کنيد. در ابتدا مي‌خواهيم برنامه CorelDraw X6 را اجرا كنيم، روي دكمه Start كليك كنيد.
منوي All Programs را باز كنيد.
منوي فرعيCorelDRAW Graphics Suite X6 را باز كنيد.
روي برنامه CorelDRAW X6 كليك كنيد, تا اجرا شود.
[تصویر:  001.gif]

با اجراي نرم‌افزار کتابچه رو به رو ظاهر مي‌شود. اين کتابچه از قسمت‌هاي مختلفي تشکيل شده که برگه‌هاي آن را در سمت راست مشاهده مي‌کنيد. عنوان صفحه انتخاب شده نيز در قسمت بالا سمت چپ کتابچه مشخص شده است.
[تصویر:  002.gif]

همانطور که مشاهده مي‌کنيد اکنون برگه Quick Start انتخاب شده است. در صورتي که قبلاً در اين نرم‌افزار فايلي ايجاد و ذخيره کرده باشيد نام فايل‌در قسمت Open Recent ظاهر مي‌شود و با کليک بر روي ‌آن مي‌توانيد آن را به سادگي اجرا کنيد ويا اگر فايلي را مي‌‌خواهيد باز کنيد مي‌توانيد بر روي دکمه Open Other کليک کنيد.
در قسمت مشخص شده با کادر قرمز نيز يک نماي کوچکي ‌از فايل براي شما نمايش داده مي‌شود. در قسمت مشخص شده با کادر آبي نيز اطلاعات فايل را مي‌توانيد مشاهده کنيد.
در قسمت پايين اين صفحه دو گزينه را مشاهده مي‌کنيد که هر دو فعال هستند با فعال کردن گزينه اول هنگامي‌که اين نرم‌افزار اجرا مي‌شود تعيين مي‌کنيم برگه‌اي که اکنون در آن قرار داريم به عنوان پيش‌فرض اين کتابچه نمايش داده شود. اگر گزينه دوم را غير فعال کنيد بعد از اجراي نرم‌افزار ديگر اين کتابچه (Welcome) باز نخواهد شد.
[تصویر:  003.gif]

در برگه سمت راست اين کتابچه با کليک بر روي گزينه New Blank Document يک فايل جديد خالي با تنظيمات پيش‌فرض ايجاد خواهد شد. با کليک بر روي New From Template نيز يک الگو از پيش‌ طراحي شده باز خواهد شد. بر روي برگه What’s New کليک کنيد
[تصویر:  004.gif]

در سمت چپ اين صفحه مشاهده مي‌کنيد که توسط شرکت سازنده اين نرم‌افزار يک نمايش براي آشنايي با خصوصيات جديد اين نسخه طراحي شده است که با کليک برروي تصوير يا عبارت زير آن مي‌توانيد اين نمايش را مشاهده کنيد.
با دوگزينه پايين اين صفحه نيز که قبلاً آشنا شده‌ايد و واضح است که اگر گزينه اول را در اين پايين برگه فعال کنيد از اين به بعد اين برگه به صورت پيش‌فرض بعد از اجراي نرم‌افزار در اين پنجره ظاهر خواهد شد.
در صفحه سمت راست نيز با کليک بر روي هر گزينه مي‌توانيد توضيحات گزينه‌هاي اضافه شده در اين نرم‌افزار را مشاهده کنيد. روي گزينهDesign with style and creativityکليک کنيد.
[تصویر:  005.gif]

اکنون توضيحات گزينه انتخاب شده را مشاهده مي‌کنيد. با کليک بر روي گزينه‌هاي مشخص شده مي‌توانيد توضيحات اين گزينه‌ها را نيز مشاهده کنيد. بر روي گزينه New Drawing Tools کليک کنيد
[تصویر:  006.gif]

همانطور که در قسمت بالا سمت چپ پنجره مشاهده مي‌کنيد. اکنون در پنجره Welcome در برگه What’s New و درقسمت Design with style and creativity قرار داريم. روي گزينه What’s New کليک کنيد تا به اين قسمت برگرديم.
[تصویر:  007.gif]

روي برگه Learning Tools کليک کنيد.
[تصویر:  008.gif]

در اين قسمت ابزارهايي براي آموزش به شما معرفي مي‌شود. به عنوان مثال بر روي گزينة مشخص شده توسط فلش(Video hints) کليک کنيد.
[تصویر:  009.gif]

در سمت راست يکسري آيکون مشاهده مي‌کنيد که با کليک بر روي هر يک از آيکون‌ها نحوه عملکرد آن بصورت فيلم به شما نمايش داده مي‌شود. روي سربرگ Topics کليک کنيد.
[تصویر:  010.gif]

در قسمت Drawing Lines گزينه‌هايي براي رسم خطوط وجود دارد که با کليک بر روي هر يک نحوه رسم خطوط را به شما نمايش مي‌دهد. روي دکمه Close کليک کنيد.
[تصویر:  011.gif]

روي سربرگ Gallery کليک کنيد.
[تصویر:  012.gif]

در اين قسمت يکسري پروژه‌هاي از پيش طراحي شده را مشاهده مي‌کنيد. هر بار که وارد اين پنجره شويد نمونه کارهاي جديدي را مشاهده مي‌کنيد که با کليک بر روي آدرس سايت آن مي‌توانيد نمونه‌هاي بيشتري را مشاهده کنيد. بر روي Learning Tools کليک کنيد.
[تصویر:  013.gif]

بر روي برگة Gallery کليک کنيد.
[تصویر:  014.gif]

همانطور که انتظار داشتيم دو مرتبه نمونه کارهاي جديدي نمايش داده شده است. روي Updates are available for CorelDRAW Graphics Saite کليک کنيد.
[تصویر:  015.gif]

در اين برگه مي‌توانيد اخبار و به روز رساني هاي (update) مربوط اين نرم افزار را مشاهده کنيد.
با کليک بر روي گزينه دوم با ثبت‌نام در اين سايت در هنگام اضافه شدن امکاناتي به اين سايت پيغامي به شما ارسال خواهد شد که شما را از تغييرات ايجاد شده مطلع مي‌کند.
براي ايجاد يک پروژه جديد، روي برگه Quick Start کليک کنيد.
[تصویر:  016.gif]

روي گزينه New Blank Document کليک کنيد
[تصویر:  017.gif]

مشاهده مي‌کنيد پنجره باز شده است که در اينجا ميتوانيد خصوصيات صفحه را مشخص کنيد. که در ادامه به بررسي آنها خواهيم پرداخت.
[تصویر:  018.gif]

در قسمت Name شما مي‌توانيد نام صفحه را تعيين کنيد.
درقسمت Preset destination فرمت ذخيره‌سازي تعيين مي شود. روي ليست باز شونده کليک کنيد.
همانطور که مي‌بينيد فرمت‌هاي مختلفي در اين ليست وجود دارد. هر کجا خارج از ليست باز شونده کليک کنيد تا بسته شود.
[تصویر:  019.gif]

درقسمت Size شما مي‌توانيد سايز صفحه را مشخص کنيد. براي مشاهده سايز‌هاي موجود روي ليست باز شونده مشخص شده کليک کنيد.
دوباره روي ليست باز شونده کليک کنيد تا اين ليست بسته شود.
[تصویر:  020.gif]

در اين مرحله اندازه عرض و طول صفحه و همچنين واحد اندازه‌گيري تعيين مي‌شود. واحد اندازه‌گيري بصورت پيش‌فرض inches تعيين شده است. روي ليست باز شونده مشخص شده کليک کنيد.
همانطور که مشاهده مي‌کنيد واحدهاي اندازه گيري مختلفي وجود دارند. خارج از ليست باز شونده کليک کنيد تا اين ليست بسته شود.
[تصویر:  021.gif]

با استفاده از دو دکمه مشخص شده با فلش مي‌توانيد صفحه را به صورت Land scape يا Portrait انتخاب کنيد،که به صورت پيش‌فرض Portrait انتخاب شده است.
در قسمتNumber of pages مي‌توانيد تعداد صفحات را مشخص کنيد.
در قسمت مشخص شده با کادر آبي نوع رنگ را مي‌توانيد انتخاب نمائيد. از نوع RGB براي تصاويري که در صفحه نمايش مي‌خواهيد مشاهده کنيد و از نوع CMYK براي تصاويري که مي‌خواهيد چاپ کنيد استفاده مي‌شود. روي ليست باز شونده کليک کنيد.
روي گزينه RGBکليک کنيد.
[تصویر:  022.gif]

دراين مرحله Rendering resolution عکس را تعيين مي‌کنيم که با چه Resolution باشد. بصورت پيش‌فرض Resolution 300 dpi انتخاب شده است.
در قسمت Color settings، profile‌هاي مختلفي وجود دارند. روي ليست باز شونده مشخص شده کليک کنيد.
[تصویر:  023.gif]

در اين قسمت ليست profile‌هاي RGBرا مشاهده مي‌کنيد. در محلي خارج از ليست باز شونده کليک کنيد تا اين ليست بسته شود.
[تصویر:  024.gif]

حال به بررسي CMYK profile مي‌خواهيم بپردازيم. با انتخاب هر يک از گزينه‌هاي موجود در اين ليست پروفايل CMYK را مي‌توايند تغيير دهيد. براي مشاهده اين گزينه‌ها روي ليست باز شونده مشخص شده کليک کنيد.
در هرجا خارج از ليست باز شونده کليک کنيد تا اين ليست بسته شود.
[تصویر:  025.gif]

گزينه Grayscale profile مربوط به تصاوير سياه وسفيد است. روي ليست باز شونده کليک کنيد.
در محلي خارج از ليست باز شونده کليک کنيد تا اين ليست بسته شود.
[تصویر:  026.gif]

روي دکمه OK کليک کنيد.
[تصویر:  027.gif]

در ادامه اين فصل با اصطلاحات و مفاهيم CorelDRAW مي‌خواهيم آشنا ‌شويم و سپس به بررسي محيط و ابزارهاي آن مي‌پردازيم.
به Logo، پوستر يا هر طرح كه در محيط CorelDraw ايجاد کنيد, Drawing يا نقاشي گفته مي‌شود.
Object يا شئ از جمله اصطلاحات پر كاربرد اين نرم‌افزار است. به هر عنصر موجود در نقاشي يك شئ گفته مي‌شود, براي مثال خط, اشکال هندسي، تصوير, شكل, متن, لايه يا سمبل همگي شئ هستند.
در اين نرم‌افزار به تصاويري كه به صورت رياضي تعريف شده باشند, يعني مكان, اندازه و جهت آنها مشخص باشد, Vector Graphic مي‌گوييم. به تصاويري كه از Pixelها و نقطه‌ها تشكيل شده‌اند, Bitmap مي‌گوئيم.
در CorelDraw متنها به دو دسته تقسيم مي‌شوند :
•Artistic text : به متنهايي گفته مي‌شود كه مي‌توانيد جلوه‌هاي ويژه را بر روي آنها اعمال کنيد. براي مثال به اين نوع متن مي‌توانيد سايه اضافه كنيد.
•Paragraph text : فرمتهاي مختلف تايپ را مي‌توانيد بر روي اين نوع متنها اعمال کنيد و به صورت بلوكهاي بسيار بزرگ از آنها استفاده كنيد.
اكنون مي‌خواهيم با محيط نرم‌افزار CorelDRAWآشنا شويم قسمت مشخص شده با كادر قرمز نوار عنوان يا Title Bar مي‌باشد. كه در اين قسمت نام Untitled1 را مي‌توانيد مشاهده كنيد. اكنون چون اين نقاشي را ذخيره نكرده‌ايم عنوان آن Untitled-1 مي‌باشد.
[تصویر:  028.gif]

قسمت مشخص شده با كادر قرمز نوار منو يا Menu Bar مي‌باشد. اين نوار شامل يكسري منوهايي است كه از طريق آنها به قابليتهاي CorelDRAW دسترسي داريم.
نوار ابزار يا Toolbar كه با كادر قرمز مشخص شده است شامل يكسري دكمه فرمان است كه با استفاده از آنها مي‌توانيم دستورات پر كاربردي كه در منوهاي برنامه وجود دارند را راحت‌تر و سريع‌تر اجرا كنيم.
[تصویر:  029.gif]

در نوار خصوصيات يا Property Bar خصوصيت مربوط به شيء يا ابزار انتخاب شده نشان داده مي‌شود.
به كل صفحه كاري كه در وسط پنجره قرار دارد پنجره ترسيم يا Drawing Window مي‌گوييم
[تصویر:  030.gif]

بخشي از پنجره ترسيم كه با كادر قرمز مشخص شده است صفحه ترسيم يا Drawing Page نام دارد. البته توجه كنيد كه در هنگام چاپ فقط تصاوير موجود در اين صفحه چاپ مي‌گردد. در صورتيكه تصوير طراحي شده خارج از صفحه ترسيم رسم شود ذخيره مي‌گردد ولي در زمان چاپ به چاپگر ارسال نمي‌شود.
[تصویر:  031.gif]

دو خط‌كش در قسمت بالا و چپ پنجره ترسيم وجود دارند, كه واحد آنها در انتهاي هر يك از خط‌كشها نوشته شده است. از خط‌كشها براي مشاهده مكان و اندازه اشيأ موجود در نقاشي استفاده مي‌شود. در بخشهاي بعدي روش تغيير مقياس خط‌كشها را بررسي خواهيم كرد.
[تصویر:  032.gif]

جعبه ابزار يا Toolbox در سمت چپ پنجره ترسيم قرار دارد, كه مي‌توانيد آن را جابه‌جا كنيد. تمامي ابزارهاي لازم براي ايجاد و ويرايش تصويرها و اشيأ موجود در نقاشي در اين جعبه قرار گرفته‌اند. در ادامه اين فصل با اين ابزارها نيز آشنا خواهيد شد.
قسمت مشخص شده با كادر قرمز تخته رنگ يا Color Palette نام دارد كه از طريق آن مي‌توانيد رنگ مورد نظر خود را به راحتي انتخاب کنيد.
[تصویر:  033.gif]

در قسمت مشخص شده با كادر قرمز (که در CorelDRAW X6به اين نرم‌افزار اضافه شده است) پنجره‌اي به نام Hints را مشاهده مي‌کنيد. اگر روي ابزاري کليک کنيد اطلاعاتي در مورد آن ابزار در پنجره Hints نمايش داده مي‌شود. به اين صورت مي‌توانيد به راحتي با طرز کار ابزاري که انتخاب کرده‌ايد، آشنا شويد. در قسمت پايين اين پنجره که با کادر آبي مشخص شده دکمه‌هايي براي حرکت بين صفحه‌هايي که مشاهده کرديد ‌قرار دارد.
[تصویر:  034.gif]

با کليک بر روي دکمه Home صفحه ابتدايي که اکنون آن را مشاهده مي‌کنيد نمايش داده مي‌شود. با کليک بر روي دکمه Help که با کادر آبي مشخص شده است، پنجره Help نمايش داده مي‌شود.
[تصویر:  035.gif]

براي اينكه صفحه‌كاري بزرگتري در اختيار داشته باشيد مي‌توانيد با كليك بر روي دكمه Close پنجره Hints را ببنديد. يا مي‌توانيد با كمك دكمه مشخص شده با فلش اين پنجره را كوچك كنيد. روي اين دكمه كليك كنيد.
[تصویر:  036.gif]

قسمتي كه با كادر قرمز نشان داده شده است، هدايت كننده بين صفحات مي‌باشد. از مثلث سمت چپ براي رفتن به صفحات قبلي و از مثلث سمت راست براي رفتن به صفحات بعدي استفاده مي‌شود. با كليك بر روي علامت بعلاوه يك صفحه به صفحات موجود اضافه مي‌گردد. عبارت 1 of 1 يعني شما در صفحه اول از كل صفحات كه در اينجا يك صفحه است، قرار داريد. در اين عبارت "يك‌‌‌" سمت راست بيانگر تعداد كل صفحات و "يك" سمت چپ شماره صفحه‌اي است که در آن قرار داريم.
[تصویر:  037.gif]

نوارهاي ابزاري كه بررسي كرديم. نوارهاي ابزاري هستند كه در حالت استاندارد در محيط CorelDRAW مشاهده مي‌كنيد. براي آشنايي با ساير نوارهاي ابزار، منوي Window را باز كنيد.
منوي فرعي Toolbars را باز كنيد.
اكنون ليست انواع نوارهاي ابزار را مشاهده مي‌كنيد. نوارهاي ابزاري كه در سمت چپ آنها علامت تيک وجود دارد, اكنون در صفحه نمايش داده شده‌اند.
با گزينه اول وسوم اين منو در ابتداي فصل آشنا شده‌ايد. اين گزينه‌ها به ترتيب همان نوار ابزار و جعبه ابزار مي‌باشند. با كليك روي هريك از اين گزينه‌ها آن پنجره ديگر قابل رويت نخواهد بود.
گزينه دوم اين منو نوار خصوصيات يا Status Bar نام دارد. نوار خصوصيات در پايين صفحه نمايش داده مي‌شود. در اين قسمت اطلاعاتي مانند مشخصات شئ از قبيل نوع, رنگ خط پيرامون, رنگ پركردن, اندازه, قدرت تفكيك(Resolution) و مختصات ماوس نمايش داده مي‌شود.
همانطور كه در ابتداي فصل گفته شد نوار خصوصيات يا Property Bar خصوصيت مربوط به شيء يا ابزار انتخاب شده را نشان مي‌دهد. با استفاده از نوار ابزار يا Toolbar كه شامل يكسري دكمه فرمان است مي‌توانيم دستورات پر كاربردي كه در منوهاي برنامه وجود دارند را با کليک بر روي يک دکمه اجرا کنيم.
با انتخاب گزينه Text نوار ابزاري نمايش داده مي‌شود که شامل چندين دكمه‌ براي تنظيم فرمت, اندازه و تراز متن است.
با انتخاب گزينه Zoom چندين دکمه جهت بزرگنمايي و کوچکنمايي تصوير ظاهر مي‌شود.
نوار ابزار Internet شامل دكمه‌هائي مربوط به ابزارهاي طراحي صفحات وب است.
با انتخاب گزينه Print Merge نوار ابزاري جهت ادغام متن و شكل در چاپ نمايش داده مي‌شود.
نوار ابزار Transform شامل يك سري دكمه جهت دوران دادن و قرينه كردن اشيأ است
با گزينه Macro نوار ابزاري که شامل دستوراتي براي زبان VBA است نمايش داده مي‌شود. هر جا خارج از منو کليک کنيد تا اين منو بسته شود.
[تصویر:  038.gif]

در ادامه اين فصل مي‌خواهيم كمي با ابزارهاي اين نرم‌افزار آشنا شويم. اولين ابزار كه با كادر قرمز مشخص شده ابزار انتخاب ياPick مي‌باشد. با كمك اين ابزار مي‌توانيد اشيأ را تغيير اندازه، دوران يا مايل كنيد.
ابزار بعدي ابزار شكل دادن يا Shape است با كمك اين ابزار مي‌توانيد شكل شئ را تغيير دهيد. روي مثلث اين ابزاركليك كنيد.
[تصویر:  039.gif]

همان‌طور كه مشاهده مي‌كنيد در ليست بازشده مجموعه‌اي از ابزارهاي مرتبط با ابزار
Shapeنمايش داده شده است
تا اينجا ابزارهاي اين ليست را بررسي کرديم. اگر در قسمت مشخص شده از اين ليست كليك كنيد و همانطور كه دكمه ماوس را پايين نگهداشته‌ايد اين ليست را جابه‌جا كنيد ليست از جعبه ابزار جدا مي‌شود. با اين کار ليست به يک پنجره جداگانه تبديل شده است. در اين حالت مي‌توانيد اين ابزارها را در هر مكاني قرار دهيد. يا با كليك بر روي دكمه
Close (*) مي‌توانيد آن را ببنديد. روي قسمت مشخص شده با کادر قرمز کليک کرده وآن را تا محل مشخص شد با کادر سبز درگ کنيد.
[تصویر:  040.gif]

براي قفل کردن نوار ابزار درقسمت خالي از نوار ابزار Toolbar راست کليک کرده و روي گزينه Lock Toolbars کليک کنيد تا فعال شود، با اين کار تمامي نوار ابزارها قفل شده وامکان جابه‌جايي ندارد. روي دکمه Close کليک کنيد.
[تصویر:  041.gif]

ابزار بعدي ابزار Crop است. با کمک اين ابزار مي‌توانيد ناحيه‌اي از پنجره ترسيم را انتخاب کنيد. با اين روش مي‌توانيد قسمت مورد نظر را نگهداريد و قسمت‌هاي زائد را به راحتي حذف کنيد.‌ روي مثلث اين ابزاركليك كنيد.
[تصویر:  042.gif]

ابزار بعدي ابزار Zoom يا بزرگ‌نمايي مي‌باشد. اين ابزار جهت درشت‌نمايي نقاشي در پنجره تصوير كاربرد دارد, با كمك ابزار بزرگنمايي مي‌توانيد با دقت بيشتري بر روي نقاشي كار كنيد. روي مثلث كوچك اين ابزار كليك كنيد, تا ليست ابزارهاي آن را مشاهده كنيد.
[تصویر:  043.gif]

براي بررسي ليست بعدي ابزارها روي مثلث كوچك اين ابزار كليك كنيد.
در ليست بازشده مجموعه‌اي از ابزارهاي مرتبط با ابزار Freehand را مشاهده مي‌كنيد.
[تصویر:  044.gif]

ابزار Smart Fill براي رنگ کردن قسمت‌هايي که اشيأ روي هم افتاده‌اند کاربرد دارد. روي مثلث كوچك اين ابزار كليك كنيد, تا ليست ابزارهاي آن را مشاهده كنيد.
با كمك ابزار Smart Drawing هر شکلي که رسم کنيد به اشکال نزديک به آن شکل (خط، مستطيل، مربع، دايره ) تبديل مي‌شود و خطوط شکل صاف و يکدست مي‌شود.
[تصویر:  045.gif]

در ادامه به بررسي دسته بعدي ابزارها مي‌پردازيم. ماوس را بر روي قسمت مشخص شده ببريد، تا ليست ابزارهاي آن را مشاهده كنيد.
ابزار مشخص شده ابزار مستطيل يا Rectangle است, با كمك اين ابزار مي‌توانيد مربع يا مستطيل رسم نمائيد.
[تصویر:  046.gif]

ابزار 3 Point Rectangle جهت رسم مستطيل و مربع بکار مي‌رود. با اين تفاوت كه ابتدا در يک نقطه (كه اين نقطه يك رأس مستطيل خواهد شد) كليك کرده و همان‌طور كه دكمه ماوس را پايين نگهداشته‌ايد طول مستطيل را تعيين مي‌كنيد, بعد از رها كردن دكمه ماوس با كليك كردن در نقطه ديگر عرض مستطيل و رأس ديگر آن مشخص مي‌شود.
[تصویر:  047.gif]

براي بررسي دسته ديگر ابزارها ماوس را روي ابزار مشخص شده ببريد، تا ليست ابزارهاي آن را مشاهده كنيد.
ابزار مشخص شده توسط فلش ابزار بيضي يا Ellipse مي‌باشد. همان‌طور كه از نام اين ابزار مشخص است از اين ابزار جهت رسم بيضي و دايره استفاده مي‌كنيم.
ابزار 3 Point Ellipse جهت رسم دايره و بيضي به کار مي‌رود، با اين تفاوت كه ابتدا در يک نقطه كليك کرده و همان‌طور كه دكمه ماوس را پايين نگهداشته‌ايد ماوس را حركت مي‌دهيد تا اندازه قطر بيضي تعيين شود. بعد از رها كردن دكمه ماوس در نقطه ديگري جهت تعيين اندازه قطر دوم بيضي كليك مي‌كنيد.
[تصویر:  048.gif]

ماوس را روي ابزار مشخص شده ببريد، تا ليست ابزارهاي آن را مشاهده كنيد.
ابزار چندضلعي يا Polygon، جهت رسم اشكال چند ضلعي متناسب و ستاره‌اي بكار مي‌رود.
با كمك ابزار ستاره يا Star به راحتي مي‌توانيد يک ستاره کامل رسم كنيد.
با استفاده از ابزار Complex Star مي‌توانيد يک ستاره با تمام جزئيات رسم كنيد.
توسط ابزار Graph Paper مي‌توانيد يك شبكه از خطوط مانند يك جدول رسم كنيد.
ابزار مارپيچ يا Spiral جهت رسم اشكال مارپيچي متناسب و لگاريتمي بکار مي‌رود.
[تصویر:  049.gif]

براي بررسي دسته ديگر ابزارها ماوس را روي ابزار مشخص شده ببريد, تا ليست ابزارهاي آن را مشاهده كنيد.
در ليست بازشده مجموعه‌اي از ابزارهاي مرتبط با ابزار Basic Shapes را مشاهده مي‌كنيد
[تصویر:  050.gif]

با كمك ابزار متن يا Text مي‌توانيد بر روي صفحه طراحي كلمات و عبارات مورد نياز را تايپ كنيد.
با کمک ابزار جدول ياTable (که در نسخه x6 به اين نرم‌افزار افزوده شده است) مي‌توانيد به راحتي به اشياء در داخل صفحه کاري نظم و ترتيب دهيد تا در جاي مورد نظر شما قرار گيرد.
ماوس را روي ابزار مشخص شده ببريد, تا ليست ابزارهاي آن را مشاهده كنيد.
با استفاده از ابزارهاي موجود در اين ليست مي‌توانيد به طرح و عکس مورد نظرتان بعد خاصي بدهيد. خارج از اين ليست کليک کنيد تا اين ليست بسته شود.
[تصویر:  051.gif]

ماوس را روي ابزار مشخص شده ببريد, تا ليست ابزارهاي آن را مشاهده كنيد
همانطور که مشاهده مي‌کنيد اين ابزارها به شما کمک مي‌کند که براحتي اشکال زاويه داروخطوط صاف رسم کنيد.
ماوس را روي ابزار مشخص شده ببريد, تا ليست ابزارهاي آن را مشاهده كنيد.
[تصویر:  052.gif]

در ليست بازشده مجموعه‌اي از ابزارهاي مرتبط با ابزار Interactive Blend را مشاهده مي‌كنيد
[تصویر:  053.gif]

در ادامه به بررسي دسته ديگر ابزارها مي‌پردازيم. ماوس را روي ابزار مشخص شده ببريد, تا ليست ابزارهاي آن را مشاهده كنيد.
در اين ليست بازشده مجموعه‌اي از ابزارهاي مرتبط با ابزار Eyedropper را مشاهده مي‌كنيد
[تصویر:  054.gif]

ماوس را روي ابزار مشخص شده ببريد.
ليست بازشده شامل گزينه‌هاي مختلفي جهت تنظيم خصوصيات خطوط پيرامون اشيأ است.
ماوس را روي ابزار مشخص شده ببريد.
[تصویر:  055.gif]

در اين ليست گزينه‌هاي مختلفي جهت پركردن سطح اشيأ را مشاهده مي‌كنيد.
در ادامه به بررسي دسته ديگر ابزارها مي‌پردازيم. که
در صفحه مانيتور آموزشي نمايش داده نمي‌شود، که به شرح زير مي‌باشد. هرجا از صفحه کليک کنيد تا ليست باز شده بسته شود.
[تصویر:  056.gif]

در اين ليست دو ابزار مشاهده مي‌کنيد. اولين ابزار، ابزار پركردن تعاملي يا Interactive Fill نام دارد. با كمك اين ابزار اشيأ را به روش‌هاي مختلفي مي‌توانيد رنگ كنيد.
ابزار بعدي اين ليست ابزار Interactive Mesh Fill نام دارد. با كمك اين ابزار Mesh رنگ اشيأ را به طور دلخواه مي‌توانيد تنظيم كنيد.
در اين فصل تا حدودي با محيط و ابزارهاي CorelDRAW X6 آشنا شديد, در فصل‌هاي آينده به بررسي دقيق‌ تمامي مطالب مطرح شده در اين بخش خواهيم پرداخت. شما اكنون در پايان اين بخش قرار داريد
[تصویر:  057.gif]



دانلود فایل pdf آموزش تصویری کورل دراو
دانلود فایل word آموزش تصویری کورل دراو

دانلود نرم افزار آموزشی
دانلود مستقیم - شبیه سازی شده - تعاملی - تصویری
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
آموزش تصویری کورل دراو x6 قسمت اول - learninweb - 04-12-2014 07:04 PM

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان


دانلود نرم افزار آموزشی برای ویندوز
دانلود نرم افزار آموزشی برای اندروید