ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش Photoshop CC - قسمت اول
06-01-2015, 04:38 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-02-2015 08:50 PM، توسط learninweb.)
ارسال: #1
آموزش Photoshop CC - قسمت اول
با سلام خدمت تمامي کاربران گرامي در زير آموزش تصويري Photoshop CC را بررسي ميکنيم توجه کنيد که شما ميتوانيد نرم افزار آموزش Photoshop CC را به همراه چند بخش آموزشي ديگر که بصورت تعاملي و شبيه سازي شده با صدا و متن فارسي درس داده شده است و رايگان نيز ميباشد از لينک آموزش Photoshop CC دانلود کنيد. در نرم افزارهاي آموزشي کارهاي بيان شده را بايد در محيط شبيه سازي شده انجام دهيد. در ابتدا و انتهاي اين آموزش تصويري نيز کل آموزش (هم متن و هم تصويري) در فايل PDF و Word موجود است.

دانلود فايل pdf آموزش تصويري Photoshop CC
دانلود فايل word آموزش تصويري Photoshop CC

به نرم‌افزار آموزش Photoshop CC خوش آمديد. براي اجراي اين برنامه، روي دكمه Start كليك كنيد.
روي گزينه Adobe Photoshop CC كليك كنيد، تا اجرا شود.
[تصویر:  001.gif]

نرم‌افزار در حال اجرا مي‌باشد.
حال در محيط Photoshop قرار داريد. در اين بخش ميخواهيم بصورت خلاصه به بررسي محيط كاري اين نرم‌افزار بپردازيم.
اكنون نميتوانيد محيط كاري Photoshop را مشاهده ‌كنيد. زيرا Photoshop برخلاف ساير برنامه‌هاي گرافيكي, به صورت خودكار صفحه جديدي را باز نمي‌كند. زيرا بيشتر كارها در Photoshop بر روي تصويرهايي صورت مي‌گيرد, كه از منابع ديگري به دست آمده است.
قسمتي كه توسط كادر قرمز مشخص شده است منوي اصلي برنامه است. توسط اين منو ميتوانيد دستورات مختلفي را به نرم افزار بدهيد.
زمانيکه ابزاري را انتخاب ميكنيد قسمت مشخص شده با كادر قرمز تغيير مي‌كند و خصوصيات ابزار انتخاب شده را
نمايش مي‌دهد.
در جعبه ابزار‌، ابزارهاي مختلفي را مشاهده
ميكنيد که اين ابزارها را در بخشهاي بعدي بررسي خواهيم کرد.
قسمت مشخص شده با کادر قرمز براي ايجاد ماسك (Mask) مي‌باشد.
در قسمت مشخص شده رنگ Foreground و Background نمايش داده ميشوند. اين دو رنگ به ترتيب رنگ مورد استفاده و رنگ زمينه هستند. مربع بالايي رنگForeground ميباشد كه اكنون سياه رنگ است. مربع پايين كه سفيد رنگ مي‌باشد، رنگ Background را نشان مي‌دهد. براي تغيير رنگ هر کدام از آنها بايد روي آن مربع کليك کنيد.
دكمه مشخص شده رنگهاي Foregroundو Background را جابه‌جا ميكند.
از دكمه مشخص شده براي برگشت رنگهاي Foreground و Background به حالت پيش‌فرض استفاده ميشود.
قسمت مشخص شده نوار وضعيت ناميده
ميشود. در ادامه خواهيد ديد كه با توجه به ابزار انتخاب شده راهنمايي‌هايي در اين نوار نوشته مي‌شود.
[تصویر:  002.gif]

در ادامه ميخواهيم به بررسي پنجره‌هاي سمت راست بپردازيم. براي اين كار بايد يك فايل را باز كنيم. روي منوي File كليك كنيد.
روي گزينه Open كليك كنيد.
[تصویر:  003.gif]

براي انتخاب يک فايل کافيست روي نام آن فايل کليک کنيد و روي دکمه Open کليک کنيد. ولي در صورتيکه بخواهيد چندين فايل را باز کنيد چندين روش وجود دارد. در روش اول ميتوانيد با استفاده از ماوس کادري رسم کرده و فايلهايي که در محدوده کادر باشند انتخاب ميشوند. روش ديگر اين است که اولين فايلي را که ميخواهيد باز کنيد انتخاب کنيد و سپس دکمه Shift را فشرده نگهداشته و روي آخرين فايل مورد نظر کليک کنيد در اين صورت تمام فايلهاي ما بين اين دو انتخاب Select خواهند شد. در صورتيکه فايلهاي مورد نظرتان پشت سر هم نباشند اولين فايل را انتخاب کنيد و سپس براي انتخاب فايلهاي بعدي دکمه Ctrl را فشرده نگهداشته و روي هر فايلي که نياز داريد کليک کنيد. روي فايل مشخص شده کليک کنيد.
دکمه Shift را فشرده نگداشته و روي فايل مشخص شده کليک کنيد تا تمامي تصاوير بين اين دو عکس انتخاب شود.
[تصویر:  004.gif]

در ادامه ميخواهيم فايل ديگري را نيز به فايلهاي انتخابي بيفزائيم. بنابراين دکمه Ctrl را فشرده نگهداريد و روي فايل مشخص شده کليک کنيد.
براي باز کردن اين فايلها روي دکمه Open کليک کنيد.
[تصویر:  005.gif]

مشاهده ميکنيد که تمامي فايلهاي مورد نظر باز شده‌اند و به صورت برگه‌هايي که توسط کادر سبز مشخص شده است نمايش داده شده‌اند. اگر روي عنوان (Title) هر فايل کليک کنيد آن فايل نمايش داده ميشود و تيتر آن به رنگ خاکستري کمرنگ در مي‌آيد. ‌در ضمن با کليدهاي Ctrl+Tab ميتوانيد بين فايلها حرکت کنيد و آنها را مشاهده کنيد.‌ کليد Ctrl را فشرده نگهداشته و کليد Tab را يکبار فشار دهيد.
اکنون اولين فايلي که باز شده را مشاهده ميکنيد. کليد Ctrl را فشرده نگهداشته و کليد Tab را 5 بار فشار دهيد. مشاهده ميکنيد که فايلها به ترتيبي که باز شدهاند نمايش داده ميشوند. درصورتيکه بخواهيد در خلاف اين جهت حرکت کنيد و عکس قبل را مشاهده کنيد بايد کليدهاي Ctrl+Shift+Tab را فشار دهيد.‌
[تصویر:  006.gif]

روش ديگري نيز براي انتخاب فايل مورد نظرتان در بين فايلهاي باز شده وجود دارد. روي منوي Window کليک کنيد.
در پايين منو در قسمت مشخص شده با کادر سبز نام هر تعداد فايلي كه باز شده باشد را مشاهده ميکنيد. از طريق اين قسمت ميتوانيد فايل مورد نظر خود را انتخاب كنيد. روي فايل مشخص شده کليک کنيد.
[تصویر:  007.gif]

با کليک بر روي دکمه مشخص شده نيز منويي باز مي‌شود که ليست فايلهاي بازشده را در آن مشاهده مي‌کنيم. بر روي اين دکمه کليک کنيد.
اکنون ليست فايلهاي بازشده را مشاهده مي‌کنيد. بر روي فايل مشخص شده کليک کنيد.‌
[تصویر:  008.gif]

درضمن اگر بر روي نام يک فايل کليک کنيد و آن را به خارج از اين محدوده Drag کنيد عکس به صورت شناور در صفحه قرار مي‌گيرد. در روي قسمت مشخص شده با کادر قرمز کليک کرده و دکمه ماوس را فشرده نگه داشته و ماوس را تا قسمت مشخص شده با کادر سبز برده و سپس دکمه ماوس را رها نمائيد. (قسمت مشخص شده با کادر قرمز را به قسمت مشخص شده با کادر سبز Drag نمائيد.)
[تصویر:  009.gif]

مشاهده مي‌کنيد همانطور که گفتيم اکنون اين فايل بر روي فايلهاي ديگر به حالت شناور قرار دارد و روي Panelها و همچنين جعبه ابزار نيز مي‌تواند قرار بگيرد.‌
براي بازگرداندن اين فايل به حالت قبل بر روي قسمت مشخص شده با کادر قرمز کليک کرده و تا قسمت مشخص شده با کادر سبز Drag نمائيد.
[تصویر:  010.gif]

ممکن است شما بخواهيد ترتيب قرارگيري فايلها در کنار هم را تغيير دهيد. براي اينکار کافيست بر روي فايلي که مي‌خواهيد جابه‌جا شود کليک کنيد و آن را به مکان جديد Drag کنيد.
مي‌خواهيم فايل arvin0001 را جابه‌جا کرده و بين دو فايل arvin0002 و arvin0003 قرار داده‌ايم. براي اين کار بر روي قسمت مشخص شده با کادر قرمز کليک کرده و تا قسمت مشخص شده با کادر سبز Drag نمائيد.
[تصویر:  011.gif]

براي تغيير نحوه نمايش فايلهاي باز شده روي منوي Window کليک کنيد.
منوي فرعي Arrange را باز کنيد.
با استفاده از 10 گزينه اول مي‌توانيد فايلهاي باز شده را به روشهاي مختلفي کنار هم قرار دهيد. براي مثال روي گزينه مشخص شده (3-up Vertical) که سه فايل را بصورت افقي در کنار يکديگر قرار مي‌دهد، کليک کنيد. (توجه کنيد که با کليک بر روي گزينه آخر تصاوير بصورتي که هم اکنون نمايش داده شده اند، نمايش داده مي‌شوند.)
[تصویر:  012.gif]

براي اينکه فضاي کاري بيشتري در اختيار داشته باشيم مي‌خواهيم پانلهاي سمت راست را مخفي کنيم. براي اين کار دکمه‌هاي Shift+Tab را فشار دهيد.
در اينجا عکس اول از سمت چپ مورد نظرما نيست و آن را مي‌خواهيم با عکس ديگري که باز کرده‌ايم عوض کنيم. بر روي دکمه مشخص شده کليک کنيد.
بر روي نام فايل مورد نظر (001.JPG) کليک کنيد.
[تصویر:  013.gif]

حال عکس اول سمت چپ فعال است چون برگه آن به رنگ خاکستري کمرنگ نمايش داده شده است. براي مشاهده قسمتهاي مختلف عکس در اين حالت دکمه Space Bar صفحه کليد را فشرده نگه‌داشته و با ماوس داخل عکس Drag کنيد. (از کادر قرمز تا سبز Drag کنيد.)‌
[تصویر:  014.gif]

درصورتيکه بخواهيد تمامي عکسهاي بازشده با هم جابه‌جا شوند علاوه بر دکمه Space Bar دکمه Shift را هم فشرده نگهداشته و سپس با ماوس آن را جابه جا مي کنيم.
براي برگشت به حالت قبل و مشاهده مجدد پانل‌ها‌ دوباره دکمه‌هاي Shift+Tab را فشار دهيد.
در ادامه براي اينکه هم فضاي‌کاري بزرگتري داشته باشيم و هم Panelهاي سمت راست را بتوانيد مشاهده کنيد. روي آيکون >> در سمت راست پنجره کليک کنيد.
[تصویر:  015.gif]

اکنون اين Panelها به آيکونها و نام آنها تبديل شده‌اند. درصورتيکه بازهم بخواهيد فضاي کاريتان را کمي بزرگتر کنيد کافيست بر روي خط تقسيم کننده کليک کنيد و آن را به سمت راست Drag کنيد تا فقط آيکونها نمايان باشند و نامها حذف شوند.
در اين حالت براي مشاهده هر Panel کافيست بر روي دکمه مربوط به آن کليک کنيد. به‌طور مثال بر روي دکمه مشخص شده (Adjustments) کليک کنيد.
[تصویر:  016.gif]

اکنون اين Panel را مشاهده مي‌کنيد. بر روي دکمه مشخص شده کليک کنيد تا اين Panel بسته شود.
[تصویر:  017.gif]

براي برگشت به حالت قبل و گسترش مجدد Panelها روي دکمه << کليک کنيد.
[تصویر:  018.gif]

براي بررسي بيشتر پانل ها، منوي Window را بازکنيد
در اين منو در قسمت مشخص شده Panelهاي مختلفي که Photoshop براي شما طراحي کرده است را مشاهده مي‌کنيد. يکسري از اين Panelها اکنون در سمت راست پنجره به‌صورت پيش‌فرض باز هستند. درصورتيکه به Panel ديگري نياز داريد بايد بر روي آن کليک کنيد تا باز شود. به عنوان مثال بر روي گزينه Actions کليک کنيد
[تصویر:  019.gif]

اکنون پانل Actions نمايش داده شده است با کليک بر روي قسمت بالاي اين پانل مي‌توانيد با استفاده از ماوس محل پانل را تغيير دهيد.
مي‌خواهيم اين پانل را در قسمت مشخص شده با کادر سبز قرار دهيم. براي اين کار بر روي قسمت مشخص شده با کادر قرمز کليک کرده و تا قسمت مشخص شده با کادر سبز Drag نمائيد.
[تصویر:  020.gif]

بعد از اينکه تنظيمات پانلها را مطابق نيازتان تنظيم کرديد مي‌توانيد اين تنظيمات را ذخيره کنيد تا هر وقت لازم بود به اين حالت محيط‌کاري (WorkSpace) بازگرديد. براي ذخيره اين حالت محيط کاري روي منوي Window کليک کنيد.
منوي Workspace را باز کنيد.
روي گزينه New WorkSpace کليک کنيد.
[تصویر:  021.gif]

در ادامه نام My First Workspace را براي اين محيط‌کاري طراحي شده تايپ مي‌کنيم
با فعال کردن گزينه Keyboard Shortcuts و Menus کليدهاي ميانبر و منوها را اگر در اين Workspace تغيير داده باشيد، ذخيره مي‌شوند. روي دکمه Save کليک کنيد.
[تصویر:  022.gif]

براي مشاهده WorkSpace ذخيره شده منوي Window را باز کنيد.
منوي Workspace را باز کنيد.
مشاهده مي‌کنيد که گزينه جديدي با نام My First Workspace ايجاد شده است و هم اکنون فعال است. در قسمت مشخص شده با کادر آبي يک سري Workspace از پيش طراحي شده موجود است که با کليک بر روي آنها به آن Workspaceمي‌رويم. براي حذف يک Workspace نيز از گزينه Delete Workspace استفاده مي‌کنيم.
توجه کنيد که با استفاده از گزينه Keyboard Shortcuts & Menus مي‌توانيد تغييراتي در منو ها و کليدهاي ميانبر دستورات بدهيد. همانطور که بيان شد اين تغييرات در Workspace شما مي‌توانند ذخيره شوند. براي برگشت به Workspace اوليه روي گزينه Essentials کليک کنيد.
[تصویر:  023.gif]

براي برگشت نحوه نمايش فايلها به حالت يک تصوير در هر صفحه منوي Window را باز کنيد. منوي فرعي Arrange را باز کنيد.
روي گزينه Consolidate All to Tabs کليک کنيد.
[تصویر:  024.gif]

در ادامه به بررسي Panelهاي سمت راست صفحه‌کاري مي‌پردازيم. در برگه Color مي‌توانيد رنگ Foreground و Background را به دلخواه تغيير دهيد. براي تغيير رنگ Background روي مربع مشکي کليک کنيد.‌‌
[تصویر:  025.gif]

در قسمت مشخص شده با كادر آبي كليك كنيد.
[تصویر:  026.gif]

مشاهده ميکنيد که دو اخطار نشان داده شده است. اخطار اول (Out of gamut for printing) که توسط مثلث مشخص شده است، نشان ميدهد که اين رنگ RGB در طيف رنگي CMYK که جهت چاپ تصاوير بکار ميرود، وجود ندارد. در زير علامت مثلث يک مربع وجود دارد، که نزديکترين رنگ CMYK به رنگ انتخاب شده را نمايش ميدهد. با کليک بر روي مربع يا علامت اخطار ميتوانيد رنگ انتخاب شده را تغيير دهيد و يک رنگ در طيف رنگهاي CMYK را جايگزين آن کنيد.
اخطار دوم (Not a web safe Color) که توسط يک مکعب مشخص شده است نشان ميدهد که اين رنگ متعلق به رنگهاي Web-Safe نميباشد. رنگهاي Web-Safe تعداد 216 رنگ هستند که توسط Browserهايي که فايلهاي HTML را نشان ميدهند (بدون توجه به سيستم عامل اجرايي) ميتوانند نشان داده شوند. زمانيکه يک Browser ميخواهد در يک صفحه 8 بيتي رنگي را نشان دهد آن رنگ را به يکي از 216 رنگ Web-Safe تبديل ميکند. پس در صورتيکه با رنگهاي Web-Safe کار کنيد مطمئن خواهيد بود که تصوير ايجاد شده در حالت 256 رنگ نيز به همين صورت ديده ميشود و تغيير رنگ نميدهد. با کليک بر روي مربع يا علامت اخطار به نزديکترين رنگ متعلق به گروه Web-Safe ميرويم. روي دكمه OK كليك كنيد.
[تصویر:  027.gif]

مشاهده ميكنيد كه رنگForeground تغيير پيدا كرده است. اکنون ميتوانيد اعداد مربوط به اين رنگ را نيز مشاهده كنيد. توجه کنيد که هنوز دو اخطار بيان شده نيز وجود دارند
يك راه ديگر انتخاب رنگ، كليك بر روي طيف رنگي ميباشد. که در پايين اين برگه قرار دارد. شما مي‌توانيد مدلهاي مختلف رنگ را در اين قسمت انتخاب کنيد. در بخش بعدي با مدلهاي رنگ آشنا خواهيد شد. روي دكمه خصوصيات اين برگه كليك كنيد.
[تصویر:  028.gif]

گزينه‌هاي مشخص شده با كادر قرمز مدل رنگي قسمت بالاي برگه Color را تعيين مي‌كنند. با گزينه‌هاي مشخص شده با كادر آبي مدل رنگ طيف پايين برگه Color را تعيين مي‌كنيم. توسط گزينه Make Ramp Web Safe در طيف رنگ پايين اين برگه فقط رنگهاي Web Safe نمايش داده ميشود. روي گزينه CMYK Sliders كليك كنيد.
[تصویر:  029.gif]

مشاهده ميكنيد كه مدل رنگي بالاي اين برگه به CMYK تغيير يافته است. روي برگه Swatches كليك كنيد تا به توضيح اين برگه بپردازيم.
[تصویر:  030.gif]

در اين برگه تعدادي رنگ بصورت پيش‌فرض وجود دارد كه براي راحتي کار ميتوانيد از آنها استفاده كنيد. مي‌توانيد رنگ مورد نظر خود را نيز به اين پنجره اضافه كنيد. براي اينكار روي دكمه New Swatch كليك كنيد.
در اينجا مي‌توانيد نامي براي Swatch تايپ کنيد. روي دکمه OK کليک کنيد.
[تصویر:  031.gif]

مشاهده ميكنيد كه رنگي كه به عنوان Foreground تعريف شده است, به انتهاي اين برگه اضافه شده است. روي رنگ مشخص شده كليك تا رنگ Foreground تغيير يابد.
[تصویر:  032.gif]

مشاهده مي‌كنيد كه رنگ Foregroundبه رنگ انتخاب شده تغيير يافته است. روي رنگي که اضافه کرديم، راست كليك كنيد.
منوي بازشده سه گزينه دارد كه گزينه اول كار دكمهNew Swatch را انجام ميدهد. گزينه دوم براي تغيير نام رنگ اضافه شده به نام دلخواه مي‌باشد. گزينه آخر رنگ را از اين برگه حذف مي‌كند. روي گزينه Delete Swatch كليك كنيد.
[تصویر:  033.gif]

روي دكمه OK كليك كنيد.
[تصویر:  034.gif]

براي حذف يک رنگ از اين برگه از دكمه Delete Swatch كه با كادر قرمز مشخص شده نيز ميتوانيد استفاده كنيد. روي دكمه خصوصيات اين برگه كليك كنيد.
گزينه New Swatch يك رنگ جديد به برگه اضافه ميكند. توسط چهار گزينه بعدي مشخص شده نحوه نمايش ليست رنگها را در اين برگه مشخص ميكنيم.
گزينه‌هاي مشخص شده جهت برگشت به حالت پيش‌فرض، بارگذاري، ذخيره و جايگزين كردن در برگه Swatch بكار ميروند.
توسط بقيه گزينه‌ها رنگهاي از پيش تنظيم شده‌اي را ميتوانيد انتخاب نمائيد. به عنوان مثال روي گزينه Web Safe Colors كليك كنيد.
[تصویر:  035.gif]

در اين پنجره از شما پرسيده ميشود كه آيا رنگهاي مورد نظر را جايگزين رنگهاي قبل ميكنيد يا به رنگهاي موجود اضافه مينماييد. با کليک بر روي دكمه OK رنگهاي جديد جايگزين ميشوند. روي گزينه Append كليك كنيد تا رنگهاي جديد به رنگهاي قبلي افزوده شوند.
[تصویر:  036.gif]

حال به توضيح برگه بعدي ميپردازيم. روي برگه Styles كليك كنيد.
[تصویر:  037.gif]

در اين پنجره مدلهاي مختلفي را مشاهده ميكنيد. كه به صورت پيش‌فرض تعريف شده‌اند و ميتوانيد آنها را بر روي تصوير اعمال كنيد. بقيه گزينه‌هاي اين برگه مشابه برگه Color ميباشند. ولي اين پنجره داراي يك دكمه اضافه ميباشد كه توسط فلش مشخص شده است. اين دكمه براي پاك كردن جلوه اعمال شده از تصوير مي‌باشد. البته در صورتيکه روي اولين گزينه اين برگه نيز کليک کنيد، جلوه اعمال شده بر روي تصوير ديگر اعمال نميگردد. براي مثال روي جلوه مشخص شده کليک کنيد
[تصویر:  038.gif]

در صورتيکه روي اولين گزينه اين برگه (Default (Style کليک کنيد، ديگر جلوه اعمال شده بر روي تصوير اعمال نميگردد براي برگشت به حالت قبل روي اين گزينه کليک کنيد.
[تصویر:  039.gif]

لايه‌ها در Photoshop اين امکان را ميدهند تا بتوانيم فقط بر روي يک عنصر از تصوير کارهاي خود را انجام دهيم. براي مثال در پنجره لايه‌ها ميتوانيد لايههاي اين فايل را مشاهده کنيد. زماني که يک لايه فعال باشد و کارهايي را بر روي آن انجام دهيد اين کارها بر روي لايه‌هاي ديگر تأثيري نميگذارد. براي مثال لايه متن فعال است، اگر اكنون فيلتري را اجرا كنيم يا قسمتي از تصوير را حذف نمائيم يا هر تغيير ديگر در تصوير بدهيم، تمامي تغييرات فقط بر روي لايه فعال انجام ميشود و لايه‌هاي ديگر هيچ تغييري نميکنند. تصويري که در نهايت ايجاد ميشود از روي هم گذاشتن اين لايه‌‌ها ايجاد ميگردد.
در برگه Layers گزينه‌هاي مختلفي جهت تنظيم خصوصيات لايه‌ها وجود دارد. ابتدا بايد لايه مورد نظر را انتخاب كنيد. براي اينكار فقط كافي است بر روي لايه كليك كنيد.
در ليست بازشونده Blending Mode حالتهاي آميختگي (Blending Mode) متفاوتي وجود دارد كه ميتوانيد حالتي که ميخواهيد را از ليست انتخاب نموده و بر روي لايه اعمال نمائيد.
از قسمت Opacity جهت كم رنگ يا پر رنگ كردن لايه انتخاب شده استفاده ميشود. چهار دكمه موجود در قسمت Lock نيز جهت قفل كردن خصوصيات مختلف لايه بکار ميروند.
با انتخاب هر يك از دكمه‌هاي قسمت Lock يك ويژگي از تصوير قفل شده و قابل تغيير نميباشد. يك تصوير قفل نيز در سمت راست لايه ظاهر مي‌شود. روي دكمه مشخص شده كليك كنيد. تا محل اين لايه قفل شود و ديگر لايه قابل حرکت نباشد.
[تصویر:  040.gif]

مشاهده ميكنيد كه تصوير يك قفل ظاهر شده است. روي اين دكمه دوباره كليك كنيد تا قفل از روي اين لايه برداشته شود
[تصویر:  041.gif]

با كمك ليست بازشونده Fill درصد رنگ لايه را ميتوانيم تغيير دهيم. در کنار هر لايه يک تصوير چشم وجود دارد تصوير چشم نشان ميدهد که لايه بر روي صفحه نمايش داده ميشود. در صورتي که بر روي چشم کليک کنيد ديگر آن لايه نمايش داده نميشود. براي مثال روي تصوير چشم در لايه مشخص شده کليک کنيد.
[تصویر:  042.gif]

مشاهده ميكنيد كه اين لايه بر روي تصوير نمايش داده نميشود. دوباره در همين محل کليک کنيد تا تصوير چشم ظاهر شود و لايه دوباره نمايش داده شود.
[تصویر:  043.gif]

در ادامه اين قسمت ميخواهيم به بررسي دكمه‌هاي موجود در پايين اين برگه بپردازيم. اولين دکمه که عکس زنجير دارد براي متصل کردن لايه‌ها به يکديگر مي‌باشد به عبارت ديگر لايه‌ها را به هم قفل مي‌کند. يعني با جابه‌جايي يكي ديگري نيز جابه‌جا مي‌شود. در ادامه ميخواهيم دولايه اين فايل را به هم متصل کنيم.کليد Ctrl صفحه کليد را فشرده نگه‌داشته و روي لايه مشخص شده کليک کنيد. تا هر دو لايه انتخاب شوند.
[تصویر:  044.gif]

روي دکمه مشخص شده كليك كنيد.
[تصویر:  045.gif]

مشاهده ميكنيد كه عكس زنجير در سمت راست هر لايه ‌ظاهر شده است. با کمک اين عکس به راحتي ميتوانيد لايه‌هاي متصل به هم را مشاهده کنيد. براي حذف اين اتصال دوباره روي دکمه مشخص شده كليك كنيد.
[تصویر:  046.gif]

روي لايه‌ مشخص شده كليك كنيد.
[تصویر:  047.gif]

سه دكمه مشخص شده در کادر قرمز به مرور طي فصلهاي آينده توضيح داده خواهند شد.
دكمه مشخص شده جهت دسته‌بندي لايه‌ها در زمانيكه تعداد لايه‌ها زياد است بسيار مفيد است.
ميتوانيد چندين مجموعه ايجاد كنيد و لايه‌ها را در مجموعه‌هاي مختلف قرار دهيد.
دكمه New Layer جهت ايجاد يك لايه جديد بكار ميرود. روي دكمه New Layer كليك كنيد.
[تصویر:  048.gif]

مشاهده ميكنيد كه يك لايه جديد(Layer 1) در بالاي لايه انتخاب شده‌ ايجاد شده است. براي حذف لايه از دكمه Delete استفاده ميكنيم. براي حذف لايه فعال روي دكمه Delete كليك كنيد.
[تصویر:  049.gif]

مشاهده ميكنيد كه پيغامي جهت تأييد حذف لايه ظاهر شده است. روي دكمه Yes كليك كنيد، تا اين لايه حذف شود.
[تصویر:  050.gif]

با اين کار لايه حذف شد. براي اينکه نماي بزگتري از هر لايه را بتوانيد در اين Panel مشاهده کنيد. در قسمتي خاکستري رنگ اين Panel که هيچ لايه‌اي وجود ندارد راست کليک کنيد.
بر روي گزينه Large Thumbnails کليک کنيد
[تصویر:  051.gif]

مشاهده مي‌کنيد که نماي اين لايه‌ها بزرگتر شده است.
روي برگه Channels كليك كنيد.
[تصویر:  052.gif]

در اين برگه كانالهاي تصوير را مشاهده ميكنيد. به عنوان مثال در قسمت مشخص شده كليك كنيد تا كانال رنگ آبي غير قابل رويت شود.
[تصویر:  053.gif]

مشاهده ميكنيد كه رنگ آبي از تصوير حذف شده است. دوباره روي اين كانال كليك كنيد. با نحوه استفاده از كانالها در مثالهاي فصلهاي آينده بيشتر آشنا مي‌شويد
[تصویر:  054.gif]

روي برگه Paths كليك كنيد.
[تصویر:  055.gif]

در اين برگه ليست مسيرها (Path)ها نمايش داده ميشود. به اين دليل كه در اين تصوير هيچ مسيري را تعريف نكرده‌ايم اين برگه خالي مي‌باشد. در فصلهاي آينده با نحوه ايجاد Path آشنا خواهيد شد.
کاربر گرامي، شما اكنون در پايان اين بخش قرار داريد
[تصویر:  056.gif]


توجه کنيد که شما ميتوانيد نرم افزار آموزش Photoshop CC را به همراه چند بخش آموزشي ديگر که بصورت تعاملي و شبيه سازي شده با صدا و متن فارسي درس داده شده است و رايگان نيز ميباشد از لينک آموزش Photoshop CC دانلود کنيد. در نرم افزارهاي آموزشي کارهاي بيان شده را بايد در محيط شبيه سازي شده انجام دهيد. در ابتدا و انتهاي اين آموزش تصويري نيز کل آموزش (هم متن و هم تصويري) در فايل PDF و Word موجود است.

دانلود فايل pdf آموزش تصويري Photoshop CC
دانلود فايل word آموزش تصويري Photoshop CC

دانلود نرم افزار آموزشی
دانلود مستقیم - شبیه سازی شده - تعاملی - تصویری
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان


دانلود نرم افزار آموزشی برای ویندوز
دانلود نرم افزار آموزشی برای اندروید