دایی : والیبال چه ربطی به من دارد که تشویقم میکنند؟
|
10-10-2011, 07:12 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
دایی : والیبال چه ربطی به من دارد که تشویقم میکنند؟
نمی خواهم نماد اعتراض به ورزش باشم
دایی:والیبال چه ربطی به من دارد که تشویقم میکنند؟/آخر فصل جوجهها را میشماریم! خبرگزاری فارس: سرمربی راه آهن با انتقاد از تشویق شدنش در ورزشگاهها گفت: معنا و مفهوم این کار را نمیدانم و می خواهم بگویم بازی والیبال چه ربطی به من دارد؟ به گزارش خبرگزاری فارس علی دایی در گفت و گو با سایت باشگاه راه آهن، در خصوص شرایط این تیم و بازی با استقلال صحبت های زیر را مطرح کرده است: * در کیش به اهدافی که مدنظر داشتید دست یافتید؟ اردوی خیلی خوب بود. تمرینات خوبی انجام دادیم و همه چیز از نظر اسکان، تغذیه، رفت و آمد، محل تمرین عالی بود. از تمام کسانی که لطف کردند و ما را در برپایی این اردو همراهی کردند تشکر میکنم. به ویژه از آقای میرشفیعی مسئول ورزش کیش که امکانات ورزشی را در اختیار ما گذاشتند و همچنین آقای قرهخانلو که هماهنگیهای لازم را انجام دادند. البته ما دوست داشتیم که یک بازی تدارکاتی هم داشته باشیم ولی وقتی لغو شد. یک بازی درون تیمی ترتیب دادیم تا بچهها را محک زده باشیم. * با میاچ که صحبت میکردیم از اینکه راهآهن بیش از 80 درصد گلها را روی اشتباهات فردی دریافت کرده بسیار ناراحت بود. شما هم چنین اعتقادی دارید؟ ما در کیش جلسه آنالیزی برای بچهها گذاشتیم و گلهایی که خوردیم را به آنها نشان دادیم تا ضعفها را برطرف کنیم. ما با نشان دادن گلهای خورده به بازیکنان، دنبال مقصر خاصی نبودیم بلکه هدف این بود که درصد اشتباهات را پایین بیاوریم. میاچ به یک واقعیت اشاره کرد. ما روی اشتباهات فردی گلهای زیادی خوردیم و آنها را به بچهها گوشزد کردیم تا این اشتباهات را به حداقل برسانیم و ضریب آن کمتر شود. * شما در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی با نفت آبادان گفتید تیم روی اشتباهات فردی گل خورده و مشکل فنی هم دارد اما برخی تصور میکنند با این حرفها قصد توجیه کردن داشتهاید یا اینکه میخواهید کادرفنی را از اشتباهات مبرا جلوه دهید؟ کاری به این ندارم که چه تصوراتی شده. به هر حال ما روی تیم خودمان اشراف داریم و میدانیم که چند درصد گلهای خورده روی اشتباهات فردی رقم خورده یا مواردی بوده که روی آنها کار کردهایم. بنده هم همواره از انتقادی که سازنده و مفید و منطقی باشد استقبال میکنم اما برخی انتقادها جهتدار بوده که لازم باشد بعدها درباره آن صحبت میکنم. به عنوان نمونه عنوان شده رویانیان بر چه اساسی میخواهد از دایی بهره فنی ببرد وقتی تیم دایی در قعر جدول است. به هر حال تیم ما باخته و نتایج آنطور که میخواستیم و حق ما بوده رقم نخورده و حالا این حرفها هم زده میشود اما مگر بنده یا آقای رویانیان حرفی از همکاری فنی زدهایم که این برداشتها میشود. مگر من مصاحبهای در این مورد داشتهام؟! حالا که این حرفها زده میشود کسی هست از خودش سوال کند که پرسپولیس چند ملی پوش دارد و راهآهن چند ملی پوش؟! پس چرا چنین مقایسههایی میشود؟! به طور کلی من کاری به این سبک از انتقادها که منطقی نیست ندارم اما اگر انتقادی سالم، سازنده و مفید باشد نه تنها از آن استقبال میکنم بلکه قطعا استفاده هم خواهم کرد. گفتم که لازم باشد بعدا درباره برخی مسائلی که اخیرا شاهد آن بودیم حرف خواهم زد. * 9 بازی و 8 امتیاز. قطعا از این نتایج راضی نیستید؟ نمیتوانم راضی باشم اما واقعیت این است که ما استحقاق حداقل 14 امتیاز را داشتهایم. در بازی مقابل شهرداری تبریز، نفت آبادان، فجرسپاسی از حریفان بهتر بودیم و فرصتهای گلی که داشتیم بیشتر بود. حتی در بازی با نفت تهران هم میتوانستیم برنده میدان باشیم. حقیقت این است که ما در این بازیها فرصتهای خوب گلزنی را از دست دادیم و روی اشتباهاتی بعضا غیرقابل انتظار گل خوردیم. به طور کلی ما فرصت بسیار کمی برای آماده سازی تیم داشتیم و تقریبا آخرین تیمی بودیم که تمرینات آماده سازی را شروع کردیم اما اگر در همین 9 بازی به حق خودمان میرسیدیم، وضعیتمان در جدول رده بندی خیلی بهتر بود. به هر حال هنوز خیلی به پایان فصل مانده و باید صبر کرد و آن وقت درباره عملکرد بنده و راهآهن قضاوت کرد. * حالا به آینده تیم راهآهن تا چه حد امیدوار هستید؟ صددرصد امیدوارم که نتایج خیلی بهتری را کسب کنیم. واقعیت این است که تیم خوب کار میکند اما مشکلاتی هم بوده که سعی در رفع آنها داریم. * به بدشانسی تیم در این 9 هفته تا چه حد اعتقاد دارید؟ نمیخواهم این نتایج را به بدشانسی ربط دهم اما تیم استحقاق کسب امتیازات بیشتری را داشته است. حتی اگر ایرادی هم از عملکرد فردی یا تیمی بچههای تیم داشته باشم آن را در جلسات فنی یا تمرین به خودشان میگویم. مسئول فنی تیم بنده هستم و اول و آخر خودم جوابگو خواهم بود. دوست دارم اگر میبریم این برد ماحصل زحمات بازیکنان تیم قلمداد شود و اگر باختی هم هست مسئولیتاش با من. * از اینکه به واسطه نتایج اخیر راهآهن عملکرد مربیگری شما به نقد گذاشته شده چه نظری دارید؟ عملکرد مربیگری بنده مشخص است. اینکه چند سال است مربیگری را تجربه میکنم و چه عناوین و نتایجی در این 5 سال با سایپا، پرسپولیس، تیم ملی و حالا هم راهآهن کسب کردهام. تنها انتظاری که دارم این است که همه چیز منصفانه باشد و اگر انتقادی هم هست از سر منطق و حساب شده باشد نه اینکه به محض اینکه دو، سه بازی را باختیم همه گذشتهها فراموش شود. باید دید که بنده در این 5 سال اگر عناوینی هم کسب کردهام در چه شرایط سخت و دشواری کسب کردهام. علاوه بر این در همین راهآهن هم اگر تمرینات تیم دیرهنگام شروع نمیشد و ما فرصت کافی برای آماده سازی تیم داشتیم و در یارگیری هم با محدودیتهایی مواجه نبودیم، شرایط خیلی فرق میکرد ضمن اینکه تاکید میکنم در همین 9 هفته هم ما در اکثر بازیها تیم برتر میدان بودهایم و این واقعیتی است که نمیتوان منکر آن شد. با این وجود برای زیر ذرهبین بردن عملکرد ما در راهآهن هم وقت زیاد است چون تا آخر فصل کلی بازی مانده. جوجهها را آن وقت باید شمرد. آنوقت شما بیا با هم میشماریم (میخندد). * سهم اشتباهات داوری را در نتایج اخیر راهآهن تا چه اندازه میدانید؟ نمیخواهم صحبتی کنم تا اینطور تلقی شود که میخواهم نتایج را توجیه کنم. به هر حال در این 9 هفته برنامه نودی هم بوده و مشخص است که ما از این اشتباهات نفع نبردهایم بلکه در دو، سه بازی ضرر هم کردیم از جمله همین بازی با صنعت نفت که در برنامه 90 اعلام شد داور پنالتی روی عباسفرد را نگرفته. با این وجود نمیخواهم درباره 9 بازی قبلی صحبت کنم چون هر چه بوده گذشته. ما تلاش میکنیم تیم را درست کنیم و آن را بالا بکشیم. به هر حال قشنگی فوتبال همین است. میبینید که ما در دو، سه بازی کاملا مستحق برد بودیم اما به آنچه که شایستگیاش را داشتیم نرسیدیم. مثلا چه کسی فکر میکرد که صبای قم در 9 هفته ابتدایی جز تیمهای بالانشین باشد اما بنده همان روزی که به صبا باختیم به اطرافیانم گفتم که این تیم یقه تیمهای دیگر را هم میگیرد یا اینکه چه کسی فکر میکرد مس کرمان قعرنشین شود. در مجموع اما بنده میدانستم که تیم راهآهن تمریناتش را دیرتر شروع کرده و باید در یک شرایط خاص وارد مسابقات لیگ برتر شویم. با همین شرایط هم پیشبینیام این بود که در 9 هفته اول حداقل 5 پله از این ردهای که در آن قرار گرفتهایم بالاتر باشد. * حتما میدانید بازیهای سختی را در پیش رو دارید، مثلا در خارج از خانه باید با استقلال، پرسپولیس، مس کرمان، تراکتورسازی و ... به میدان بروید و در خانه هم با سایپا، سپاهان و ... بازی میکنید. نگران نیستید؟! در لیگ برتر بازی آسان معنی ندارد و همه بازیها سخت است. الان میبینید تیمهایی که انتظار آن را ندارید مثل آب خوردن تیمهای بالای جدول را میبرند. فوتبال همین است. ما هم سعی میکنیم علاوه بر اشکالات فنی روی مسائل روحی- روانی بچهها هم کار کنیم تا از بازیهای سخت بردهای سه امتیازی بسازند. * این هفته به مصاف استقلال میروید. بازی سختی است. مگر نه؟ بله واقعا بازی سختی خواهد بود. هم برای ما و هم برای استقلال، چرا که راهآهن هم با انگیزههای خاص خود به مصاف استقلال میرود. مطمئن باشید ما در این دیدار حریف دست و پا بستهای برای استقلال نخواهیم بود و تلاش میکنیم که نتیجه خوبی کسب کنیم. * استقلال را چطور میبینید. به نظر میرسد این تیم در نتیجهگیری نوساناتی دارد؟ امسال همه تیمها این نوسان و فراز و نشیب را دارند. استقلال هم مقابل تراکتور و ملوان آن تیمی نبود که در بازیهای قبلی دیده بودیم. در مجموع راجع به تیمهای مقابل زیاد صحبت نمیکنم اما باید بگویم استقلال به واسطه پرطرفدار بودن و با سابقه بودن تیمی مردمی و قابل احترام است که امسال به جز یکی، دو بازی در اکثر بازیها مستحق برد بوده و مطمئنا کار ما مقابل چنین تیمی سخت خواهد بود. * اما استقلال بعد از بازی با ملوان به واسطه مشکلات مالی و سایر اتفاقات به وجود آمده به کانون حاشیهها تبدیل شده. از چنین اتفاقی خوشحال هستید؟ اصلا و ابدا. بنده اصلا کاری به این جور مسائل و اتفاقات دیگر تیمها ندارم و اگر بتوانم پاسخگوی سوالات مربوط به تیم خودم باشم کار بزرگی کردهام. انشاءالله که پرسپولیس و استقلال به عنوان تیمهایی پرطرفدار و مردمی روز به روز موفقتر باشند و حاشیههای آنها کمتر شود. هر قدر هم که این تیمها موفق باشند هم مردم خوشحال میشوند و هم فوتبال ما منتفع میشود. علاوه بر این در تیمهای بزرگی مثل پرسپولیس و استقلال حاشیه همیشه هست. حالا گاهی کمتر و گاهی بیشتر اما شک نکنید بروز مشکل و حاشیه برای استقلال و پرسپولیس بنده و امثال بنده را اصلا و ابدا خوشحال نمیکند. حتی اگر در آستانه بازی با تیم راهآهن باشند. * درباره عدم حضور در نشست همه اندیشی کارلوس کیروش با مربیان لیگ برتری هم صحبت میکنید. مطمئنا دلیل غیبت بنده برپایی اردوی تیم راهآهن در کیش بود. * یعنی اگر اردو نداشتید به این جلسه میرفتید؟ قطعا اما وقتی در کیش و بالای سر تیم هستم که نمیتوانم بروم. * به طور کلی فکر میکنید اینجور نشستها فایدهای هم دارد؟! بنده چون در چنین جلساتی شرکت نکردهام نمیدانم راجع به چه مسائلی صحبت میشود. بنابراین وقتی در جلسه نبودهام نمیتوانم راجع به مفید بودن یا غیر مفید بودن آن صحبت کنم. * در شرایطی که در دو فصل اخیر همواره بازیکنانی از راهآهن به تیم ملی دعوت شدهاند در فصل جاری بازیکنی از راهآهن به هیچ یک از اردوها دعوت نشده، چه نظری در این باره دارید؟ به موقع در این باره صحبت میکنم. * چطور؟! به هر حال در فصل جاری کیروش یک بار هم بازیهای راهآهن را از نزدیک ندیده و از جمع دستیارانش هم فقط یک بار یکی از آنها تماشاگر بازی شاگردان شما بود. مقصر خودمان هستیم که نمایندهای در تیم ملی نداریم چون وقتی تیم نتیجه نمیگیرد نمیشود بگویی چرا این همه بازیکن به تیم ملی دعوت میشود اما بازیکنان راهآهن دعوت نمیشوند یا کسی برای تماشای بازیهای تیم به استادیوم ما نیامده. * اما راهآهن فصل گذشته هم جزو تیمهای بالانشین جدول نبود، از طرفی واقعیت این است که کیروش 90 درصد بازیهای خانگی پرسپولیس و استقلال را با حضور در ورزشگاه آزادی تماشا میکند. انگار که لیگ برتر فقط همین دو تیم را دارد. خواهش میکنم انتقاد نکنید. الان وقت حمایت از تیم ملی و آقای کیروش است. * کیروش گفته مربیان لیگ برتری بازیکنان شایسته تیم خود را به ما معرفی کنند تا آنها را زیر نظر بگیریم. شما در این باره اقدام میکنید؟ وقتی تیم نتیجه بگیرد خیلی کارها میشود کرد اما وقتی تیم نتیجه نگرفته اگر حرفی هم بزنیم اثر چندانی ندارد. * در ادامه سریال تشویقهای مکرر شما در استادیومهای ورزشی مردم در بازی با بحرین هم نام شما را فریاد زدهاند. نظر خاصی در این باره دارید؟ ضمن احترام به مردم حقیقتا معنا و مفهوم این تشویقها را نمیدانم. چه معنایی دارد وقتی تیم ملی کشور عزیزمان با یک تیم خارجی بازی دارد من تشویق شوم؟! میتوانید بگویید چرا؟! آیا تشویق بنده کمکی هم به تیم ملی میکند؟ * ظاهرا چون تیم ملی مقابل تیمی مثل فلسطین تا دقیقه 44 گلی وارد دروازه حریف نکرده مردم شما را تشویق کردهاند و اتفاقا یک دقیقه بعد هم تیم ملی گل اول را زده! با این وجود هم تشویق بنده نمیتواند گرهای از مشکلات را باز کند. تیم ملی که در این بازی 7 گل زده و مهاجمان سرحالی هم دارد. ما باید در آستانه بازی با بحرین حمایت همه جانبهای از سرمربی و بازیکنان تیم ملی داشته باشیم. بنده هم مهاجم تیم ملی بودهام و هم سرمربی تیم ملی و میدانم که این حمایتها چه تاثیر خوبی خواهد داشت. بنابراین معنا ندارد که حالا چون تیم ملی گل اول را دیر زده علی دایی تشویق شود. بنده چون صلاح تیم ملی را میخواهم این حرف را صادقانه و از ته دل میزنم. خدا شاهده وقتی میشنوم که در بازی تیم ملی والیبال هم من را تشویق کردهاند ناراحت میشوم. آخر بازی والیبال چه ربطی دارد به من؟ * به هر حال به واسطه برخی اتفاقات فصل گذشته و از آنجا که یکسری حرفها زدید به نماد اعتراض تبدیل شدهاید و حالا مردم در بازیهای ورزشی به محض اینکه یک ناکامی رقم میخورد شما را تشویق میکنند. حتی در بازیهای کانوپولو؟! نماد اعتراض علاقهمندان به ورزش من نباید باشم، این را قبلا هم گفتهام و اصلا از بابت این اتفاقات خرسند نیستم. به قول شما بنده را در بازی والیبال و کانوپولو هم تشویق میکنند یا مثلا یک تیم فوتبال لیگ برتری نتیجه نمیگیرد و هواداران آن برای اینکه اعتراض خود را نشان دهند علی دایی را تشویق میکنند و بنده دوست ندارم که نماد اعتراض باشم. همین! * جالب است. در این فوتبال سالهاست که میبینیم و میشنویم خیلیها هزینه میکنند تا تشویق شوند اما علی دایی میگوید من را تشویق نکنید. اول فصل هواداران پرسپولیس من را تشویق میکردند. دیدید که چقدر مصاحبه کردم که خواهشا بنده را تشویق نکنید چون پرسپولیس برای نتیجه گرفتن و موفق بودن نیاز به آرامش دارد و تشویق بنده که با راهآهن قرارداد دارم به نفع پرسپولیس نخواهد بود. حالا هم میگویم وقتی ماشالله والیبال ایران به این خوبی حریفان را میبرد و با اقتدار هم میبرد چه دلیلی دارد علی دایی تشویق شود؟ بنده در خلال بازیهای قهرمانی آسیا بازیهای تیم ملی والیبال را از تلویزیون میدیدم و یا از رادیو تعقیب میکردم و باعث افتخارم بوده که والیبال ایران قهرمان آسیا شده و با اقتدار هم قهرمان شده. حیف نیست به جای بازیکنانی که چند ماه در اردوها و با تمام وجود در بازیها زحمت کشیدند علی دایی تشویق شود؟ * به هر حال شما محبوب بودید و حالا به واسطه دو قهرمانی متوالی با پرسپولیس و برخی مسائل دیگر این محبوبیت مضاعف هم شده است؟ مردم ما اصالتا دنبال آدمهایی هستند که حقیقت را میگویند و از دروغ متنفر هستند. مردم ما همیشه آزاد بودهاند و شاید به خاطر این است که این مسائل همه گیر شده. * درست میگویید. مثلا میبینید که عادل فردوسیپور یک قهرمان و ورزشکار نیست اما چون درباره اتفاقات فوتبال ایران حقایق را میگوید و مقابل کجیها سکوت نمیکند از بسیاری قهرمانان ورزشی ما هم محبوبتر است. بله. مطمئنا. میبینید که مردم از ریا و ظاهرسازی متنفر و تشنه واقعیت و حقیقت هستند. به ویژه در ورزش که ضامن سلامتی جسم و روح است و نباید شاهد آلودگیهای اینچنینی در آن باشیم. ورزش ما الگوهایی مثل تختی و پوریای ولی دارد و ورزشکاران ما همیشه به حضرت علی (ع) اقتدا کردهاند و به قولی برنمیتابند که ورزش این چنین آلوده شود. حالا اگر امثال من اشارهای به حقیقتها کنند مردم آن را میپسندند چون از دروغ بدشان میآید و دنبال حق و حقیقت هستند. با این وجود باید بگویم که تشویق بنده در استادیومهای ورزشی که اخیرا به یک اپیدمی تبدیل شده اصلا باب میل خودم نیست و حتی به نفع ورزش هم نیست. من از ته دل ناراحت شدم که چرا در بازی تیم ملی والیبال و همین بازی اخیر تیم ملی فوتبال تشویق شدهام. الان باید به مهاجمان تیم ملی و بازیکنان خوب آن روحیه داد. به نظر شما اگر مهاجمی تشویق شود و روحیه بگیرد اوضاع تیم ملی بهتر میشود یا اینکه هنوز بازی تمام نشده علی دایی تشویق شود. آنوقت فکر نمیکنید مهاجم تیم ملی روحیهاش را از دست دهد. * برخی میگویند چرا علی دایی تا این حد درباره مسائل مربوط به پرسپولیس مصاحبه میکند. در این باره باید چند موضوع را شفاف بگویم. اولا اینکه برخی مصاحبههایم علتی داشته و علت این بوده که برخی پای من را وسط کشیدهاند. مثلا چرا وقتی پرسپولیس در دربی میبازد پای من را وسط میکشند یا چرا وقتی پرسپولیس مقابل تیمی نتیجه نمیگیرد نتایج فصل قبل پرسپولیس مقابل آن تیم را به رخ میکشند و مواردی دیگر از این قبیل. علاوه بر اینها شما در تمام کنفرانسهای مطبوعاتی بنده بودهاید و میبینید که محال است در کنفرانسی شرکت کنم و خبرنگاری درباره پرسپولیس از من سوال نپرسد. هر هفته هم یک سوال جدید و یک موضوع جدید. بنده تا به امروز دهها بار وقتی درباره پرسپولیس سوال شده گفتهام درباره پرسپولیس مصاحبه نمیکنم. الان هم میبینید که دو، سه هفته است درباره پرسپولیس کلامی حرف نزدهام اما میدانم پس فردا که کنفرانس مطبوعاتی بازی راهآهن و استقلال و دیگر تیمها برسد باز هم از من درباره پرسپولیس سوال میشود. اگر جواب ندهم کسی توجه نمیکند اما اگر به واسطه اصرار خبرنگاران و برخی مسائل دیگر مصاحبه کنم میگویند چرا. بنده از اول فصل هم تمایلی به مصاحبه درباره پرسپولیس نداشتم و اگر چشمداشتی به نیمکت پرسپولیس داشتم با راهآهن قرارداد دوساله امضا نمیکردم. علاوه بر این اغلب مصاحبههایم درباره پرسپولیس این بوده که خواهشا هواداران بنده را تشویق نکنند تا پرسپولیس آرامش داشته باشد. حالا هم نمیخواهم حرفی بزنم جز اینکه این تیم موفق باشد و حالا که با 80 درصد اعضای فصل گذشته تیم تسویه حساب شده حق و حقوق فصل گذشته ما هم پرداخت شود. تاکنون 50 درصد از حق و حقوق فصل گذشتهام پرداخت شده. طبق قرارداد هم میبایست پاداش قهرمانی پرداخت شود که نشده. فکر کنم بالغ بر 350 میلیون تومان از پرسپولیس طلب داشته باشم که امیدوارم در این یکی، دو هفته اقدام شود تا بنده هم طبق قرارداد به حق و حقوقم برسم. همین. منبع : فارس نیوز دانلود نرم افزار آموزشی دانلود مستقیم - شبیه سازی شده - تعاملی - تصویری |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 4.1