ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری Indesign - آموزش تصویری ایندیزاین
07-29-2012, 06:17 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-24-2023 03:58 PM، توسط learninweb.)
ارسال: #1
آموزش تصویری Indesign - آموزش تصویری ایندیزاین
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی در زیر آموزش تصویری InDesign CS6 را بررسی میکنیم توجه کنید که شما میتواند آموزش InDesign CS6 را به همراه چند بخش آموزشی دیگر که بصورت شبیه سازی شده و تعاملی درس داده شده است و رایگان نیز میباشد از لینک آموزش InDesign دانلود کنید. در انتهای این آموزش تصویری نیز کل آموزش (هم متن و هم تصویری) در یک فایل PDF پیوست است.
نرم‌افزار InDesign‌، قسمتي از پکيج طراحي گرافيک شرکت ادوبي
(Adobe) است. به کمک اين نرم‌افراز مي‌توانيد طراحي و اجراي صفحه آرايي‌‌‌‌کتاب، روزنامه، بروشور، کاتالوگ… را به صورت حرفه‌اي انجام دهيد. فايل‌هاي ساخته شده در اين
نرم‌افزار قابليت انتشار بصورت چاپي يا محيط‌هاي شبکه‌اي را دارا مي‌باشند. مجموعه آموزشي پيش رو به گونه‌اي فراهم شده، که با زباني ساده و بصورت تعاملي کار با اين محيط را بصورت پيشرفته به شما آموزش دهد.

[تصویر:  001.gif]


براي اجراي برنامه، روي دکمه Start کليک کنيد.
روي منوي فرعي All Programs کليک کنيد
روي گزينه Adobe Master Collection کليک کنيد.
روي گزينه Adobe InDesignCS6 کليک کنيد تا اجرا شود.

[تصویر:  002.gif]


اکنون در محيط In‌Design هستيم. اين نرم‌افزار، قابليت‌هاي فراواني براي طراحي و صفحه‌بندي مجلات و نشريات در اختيار شما قرار مي‌دهد که مرحله به مرحله با آن آشنا مي‌شويم.‌ صفحه ابتدايي باز شده است. در قسمت Open a Recent Item مي‌توانيد آخرين فايل‌هاي باز شده در اين نرم‌افزار را مشاهده و اجرا کنيد. اکنون براي ايجاد پروژه جديد، در قسمت Create New روي گزينه Document کليک کنيد.

[تصویر:  003.gif]


در پنجره باز شده، مي‌توانيد تنظيمات مربوط را انجام دهيد. روي ليست بازشونده قسمت Intentکليک کنيد .

[تصویر:  004.gif]


اگر پروژه بصورت چاپي باشد، گزينه Print و اگر براي نشر در وب‌سايت است، گزينه Web را بايد انتخاب نمود. روي گزينه Print کليک کنيد.

[تصویر:  005.gif]


در قسمت Page Size مي‌توان ابعاد صفحه مورد نظر را يا بصورت پيش‌فرض يا با استفاده از سايز‌هاي آماده انتخاب کنيد. ديگر تنظيمات از قبيل تعداد صفحات و نوع جاي‌گيري آن و ... را نيز مي توان در اين قسمت تنظيم کرد.

[تصویر:  006.gif]


اکنون تاحدودي با اين پنجره آشنا شديد، روي دکمه Cancel کليک کنيد.‌

[تصویر:  007.gif]


روي دکمه Close کليک کنيد.

[تصویر:  008.gif]


در اينجا با قسمت‌هاي مختلفي روبه‌رو هستيد که امکانات گوناگوني را در اختيار شما قرار مي‌دهد. قسمتي که توسط کادر سبز رنگ مشخص شده است، منوي نرم افزار مي‌باشد، توسط اين منو مي‌توانيد دستورات مختلفي را به نرم‌افزار بدهيد.

[تصویر:  009.gif]


قسمت مشخص شده پانل کنترل نام دارد. زمانيکه ابزاري را انتخاب مي‌کنيد، اين قسمت تغيير مي‌کند و خصوصيات ابزار انتخاب شده را نمايش مي‌دهد.

[تصویر:  010.gif]


محدوده‌هايي که توسط کادر مشخص شده است مربوط به پانل ابزار است، بر روي قسمت مشخص شده توسط فلش کليک کنيد تا نحوه‌ي نمايش آن تغيير يابد.

[تصویر:  011.gif]


نحوه نمايش قبل بهتر به نظر مي‌آمد. دوباره روي قسمت مشخص شده کليک کنيد.

[تصویر:  012.gif]


با انتخاب هر يک از ابزارهاي موجود در پانل ابزار، گزينه‌هاي تنظيمي مربوط به آن ابزار در پانل کنترل نمايان
مي‌شود. در قسمتي که توسط کادر مشخص شده است، پانل‌هاي مربوط به رنگ، لايه‌ها و صفحات کار شده را مي‌توان در آن مشاهده نمود و اگر در حين کار نيازي به استفاده از آن نداشتيد مي‌توانيد هرکدام را ببنديد.

[تصویر:  013.gif]


همچنين مي‌توان در حين انجام کار تمامي پانل‌ها و جعبه ابزار را بطور موقت مخفي نمود. براي اين منظور دکمه Tab صفحه کليد را فشار دهيد.

[تصویر:  014.gif]


مشاهده مي‌کنيد که پانل‌ها و جعبه ابزار بطور موقت مخفي شدند. دکمه Shift را فشرده نگه داشته و سپس دکمه Tab را فشار دهيد.

[تصویر:  015.gif]


مشاهده مي‌کنيد که پانل‌ها در جاي خود باقي مي‌مانند و قسمت‌هاي ديگر مخفي مي‌‌شوند. ‌دکمه Tab صفحه کليد را فشار دهيد تا پانل ابزار هم به محيط کاريتان اضافه شود.

[تصویر:  016.gif]


براي نحوه نمايش ديگر پانل‌ها روي قسمت مشخص شده کليک کنيد.

[تصویر:  017.gif]


مشاهده مي‌کنيد که پانل‌ها که با توضيحات آن به زودي آشنا خواهيد شد به گونه‌اي ديگري نمايش داده شدند. براي دسترسي به تنظيمات هر پانل کافي است بر روي دکمه Options در سمت راست و بالاي پانل کليک کنيد.

[تصویر:  018.gif]


با توجه به کار مورد نظرتان مي‌توان گزينه‌اي را از اين ليست انتخاب کنيد. با اين ليست در بخشهاي بعدي آشنا خواهيد شد. براي بسته شدن اين منو دکمه Esc صفحه کليد را فشار دهيد.

[تصویر:  019.gif]


روي قسمت مشخص شده کليک کنيد تا پانل ها به شکل پيش فرض نمايش داده شوند.

[تصویر:  020.gif]


در ادامه مي‌خواهيم به نحوه وارد کردن فايل‌هاي آماده در اين محيط بپردازيم. روي منوي File کليک کنيد.

[تصویر:  021.gif]


روي گزينه Open کليک کنيد.

[تصویر:  022.gif]


براي باز کردن يک فايل کافيست نام فايل را انتخاب کنيد و سپس بر دکمه Open کليک کنيد. در صورتيکه بخواهيد چندين فايل را باز کنيد، چند روش وجود دارد. در روش اول مي‌توانيد به وسيله ماوس محدوده‌اي را ايجاد کنيد تا فايل‌هايي داخل محدوده انتخاب شوند. در روش ديگر مي‌توانيد روي اولين فايل کليک کنيد و با فشردن دکمه Shift بر روي آخرين فايل کليک نمائيد تا فايل‌هاي مابين اين دو فايل انتخاب شوند. در صورتيکه فايل‌هاي مورد نظرتان پشت سر هم نباشند اولين فايل را انتخاب کنيد و سپس براي اضافه کردن‌هاي فايل‌هاي بعدي دکمه Ctrl را فشرده نگاه داشته و روي فايل‌هاي مورد نظر کليک کنيد تا انتخاب شوند. روي فايل مشخص شده دابل کليک کنيد.

[تصویر:  023.gif]


روي فايل مشخص شده کليک کنيد.

[تصویر:  024.gif]


دکمه Shift صفحه کليد را فشرده نگاه داشته و روي فايل مشخص شده با فلش کليک کنيد تا تمامي فايلهاي بين اين دو فايل انتخاب شوند.

[تصویر:  025.gif]


در ادامه مي‌خواهيم فايل ديگري را نيز انتخاب کنيم. براي اين کار دکمه Ctrl را فشرده نگاه داشته و بر روي فايلي که با فلش مشخص شده است ، کليک کنيد. براي باز کردن اين فايلها بر روي دکمه Open کليک کنيد.
[تصویر:  026.gif]


اکنون تمامي فايل‌هاي مورد نظر باز شده‌اند. اگر روي عنوان هر فايل کليک کنيد آن فايل نمايش داده مي‌شود‌‌ و عنوان آن به رنگ خاکستري کمرنگ در مي‌آيد. در ضمن با فشردن کليدهاي Ctrl+Tab مي‌توانيد بين فايل‌ها حرکت کنيد و آنها را مشاهده کنيد. کليدCtrl را فشرده نگاه‌داشته و کليد Tab را يکبار فشار دهيد.

[تصویر:  027.gif]


اکنون اولين فايلي که باز شده است را مشاهده مي‌کنيد. فايل‌ها به ترتيبي که باز شده‌اند نمايش داده مي‌شوند. در صورتيکه بخواهيد در خلاف اين جهت حرکت کنيد و عکس قبل را مشاهده کنيد بايد کليدهاي Ctrl+Shift+Tab را فشار دهيد. با بکارگيري دستور جاي‌دهي(Place) مي‌توانيد فايل‌هاي صوتي و تصويري، فايل‌هاي PDF، فايل‌هاي EPS، فايل‌هاي Word و Exel و متون TXTوRTF خود را در يک سند باز شده وارد نماييد. در اينجا يک سند باز شده مشاهده مي‌کنيد. در ادامه مي‌خواهيم بر روي اين سند عکس جديدي اضافه کنيم براي اين منظور روي منوي File کليک کنيد.

[تصویر:  028.gif]


روي گزينه Place کليک کنيد.

[تصویر:  029.gif]


در اينجا مي‌توانيد فايل مورد نظر را با فرمت‌هاي
گفته شده به سند اضافه کنيد. در قسمت Files of type مي‌توانيد فرمت فايل ورودي را مشخص کنيد. بهتر است اين گزينه بصورت پيش‌فرض به صورت Importable Files باشد. روي فايل مشخص شده کليک کنيد.

[تصویر:  030.gif]


با فعال کردن گزينه Show Import Options مي‌توانيد تنظيمات جديدي را براي فايل ورودي در نظر بگيريد. با فعال کردن گزينه Replace Selected Item نيز مي‌توانيد فايل جديد را جايگزين گزينه قبلي صفحه نماييد. روي گزينه Open کليک کنيد.

[تصویر:  031.gif]


حال بايد محل قرارگيري عکس را تعيين مي‌کنيم. در قسمت مشخص شده با کادر قرمز کليک و تا کادر سبز Drag کنيد.

[تصویر:  032.gif]


مشاهده مي کنيد که تصوير انتخاب شده در کادري که رسم کرديم جاي گرفت. چند سند بطور همزمان در فايل پيش رو باز شده است. ‌مي‌توانيد براي انتخاب هر سند روي زبانه آن کليک کنيد. سند را مي‌توان بصورت شناور در محيط نيز نمايش داد. براي اين کار روي کادر قرمز رنگ کليک کنيد و تا کادر سبز رنگ Drag کنيد.

[تصویر:  033.gif]


روي آيکون Arrange Document در نوار ابزار کليک کنيد.‌

[تصویر:  034.gif]


نحوه نمايش فايلهاي باز شده به گونه‌هاي متفاوت را مي‌توانيد مشاهده و انتخاب نماييد. روي گزينه مشخص شده کليک کنيد.

[تصویر:  035.gif]


همانطور که مشاهده مي‌کنيد فايل‌ها بصورت مجزا ديده مي‌شوند و فايلي با نام" چند رسانه هاي انياک" فعال است و رنگ کادر عنوان اين سند با ساير سندها تفاوت دارد. تا زمانيکه اين سند فعال است، عمليات بر روي اين فايل اعمال مي‌شود.

[تصویر:  036.gif]


بعد از اتمام پروژه يا به انجام رسيدن بخشي از آن نياز به ذخيره‌سازي آن داريم. شما بايد بدانيد که با چه فرمتي و براي انتشار در چه رسانه‌اي مي‌خواهيد از اين سند استفاده نماييد. چرا که هم در ايجاد سند جديد و هم ذخيره‌سازي آن نوع انتشار چاپي و ديجيتال با هم تفاوت دارد. در فصل دوم بيشتر در مورد ذخيره‌سازي با فرمت‌هاي گوناگون صحبت خواهيم کرد.روي منوي File کليک کنيد.

[تصویر:  038.gif]


روي گزينه Save as کليک کنيد.

[تصویر:  039.gif]


در قسمت File name براي فايل خود نام “test” را تايپ کنيد.

[تصویر:  040.gif]


در ادامه مي‌خواهيم محل ذخيره‌سازي را تعيين کنيم. روي Desktop کليک کنيد.

[تصویر:  041.gif]


دقت کنيد که در قسمت Save as type فرمت خروجي فايل‌InDesign CS6 document انتخاب شده است. روي دکمه Save کليک کنيد.

[تصویر:  042.gif]


براي اطلاعات بيشتر و مشاهده تمامي آموزشهاي فوق بصورت رايگان و بصورت تعاملي و شبيه سازي شده از لينک آموزش InDesign نرم افزار آموزشی تعاملی و شبیه سازی شده را با لينک مستقيم دانلود کنيد

[تصویر:  043.gif]

دانلود نرم افزار آموزشی
دانلود مستقیم - شبیه سازی شده - تعاملی - تصویری
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-02-2013, 04:53 PM
ارسال: #2
RE: آموزش تصویری Indesign - آموزش تصویری ایندیزاین
سلام چند سوال مهم داشتم
سايز فونت براي متن يك مجله به طور استاندار و مناسب چند بايد باشه
و بهترين فونت براي فارسي در يك مجله چي هست
دو سوال بالا ميخواهم در چاپ خوب و استاندارد دربياد

و براي راست چين كردن متنهاي فارسي لطفا راهنماي كنيد
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان


دانلود نرم افزار آموزشی برای ویندوز
دانلود نرم افزار آموزشی برای اندروید